Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Meni je danas
Voroncevic minus
Ajverson plus
Singlton plus
Arojo minus

Sent from my LG-D290 using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Poska
Немогуће да је било, једино ако је нека грешка у питању. Нема смисла да буде 11.5
Korisnikov avatar
By BogdanB
Zaboravio sam da okacim, ovo je tiket mog burazera (@Poska, ne rodjenog burazera).

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Prikačeni fajlovi
uploadfromtaptalk1450480736170.jpg
uploadfromtaptalk1450480736170.jpg (44.44 KiB) Pogledano 4355 puta
By surda
BogdanB napisao:Zaboravio sam da okacim, ovo je tiket mog burazera (@Poska, ne rodjenog burazera).

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Masanje jednog igraca za 1 poen je standardna pojava :D
Evo, sinoc ubaci Kuzminskas 13ti poen(granica 12,5) obori mi tiket i izadje napolje...
Korisnikov avatar
By kontrabas
Ono kada ti ne prođe tiket na kom bi zaradio puno para, jer Bogdan zasvetli, srećan si zbog njega pa sledeće, tojest ove nedelje ne igraš jel nemaš para, a pogodiš sve. I Cedevitu i Baskoniju, Barsu naravno. Lokomotiva nikad nije bila upitna. Kvota bilanekih 22 ukupno.
Korisnikov avatar
By Poska
Ја мислим да се нисам похвалио. Јесте да је било одавно, и да се то потрошило, али је било лепо. :D

Slika

Slika

Колико среће само тог лудог дана. Тада сам играо овакве тикете викендом, један-два, за цео викенд, због бонуса. Уплатио један у петак, пао на неки меч у суботу и у суботу увече одиграо због додатних 5% и забиберио им, а све за недељу. :lol:

И луди Аргентинци последњи, могао сам да их браним, имало у Моцарту, али сам рекао не, то је тај дан, мора да дође и укења гол у 85-ом, гледао сам пренос преко нета, шоу код другара. :D
Korisnikov avatar
By Lepus
Slika

Uplata je u markama, gdje je 1 euro = 1.95 KM. Inace, tiket je odigrao zet mog dobrog druga. Za ne povjerovati ..
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 59
KK Crvena Zvezda 24/25

Sferopulos ocajan veceras, stalno iskacemo i ostav[…]

TJ Shorts je najbolji igrac Evrolige trenutno

КК Partizan 24/25

Mislim da ce Zeljko pre dati sansu Majklu kao stra[…]