Sve o klađenju i kladionicama
By Jaycee Carroll
Boze zenu ti jebem sve ti jebem,pa kako je bre moguce u prvo poluvreme Niks Minesota palo 101 poen,meni treba vise od 195 i ovi u drugo poluvreme ne mogu da ubace po 20 poena?Sta sam sve pogodio danas i opet jedan par:

Minden-Fucshe - 53,5+ 1.90
Celsi - Vila - 1&3+ 1.85
Marsej - St Etien - 1 1.85
Radnicki - Cedevita - h1 1.90
Cibona - Solnok - h1 1.90

Za volju na istine Nju Jork danas sutira najgore od kako je pocela sezona,bas sam ih nasao,jebi se boze :clap:
By Jaycee Carroll
Jos Celsi sutra i super pocetak u Nove Godine,online kladjenje je zakon.Prskaj po 365 betu!
Korisnikov avatar
By fanste90
Al si se nervirao,kad slepci ne mogu da uture jedan gol za poluvreme..
Korisnikov avatar
By Joomla10
Nije da se nisam nervirao, ali padao sam kosarku za pola kosa, pa mi ovo i nije preterano strasno. Jedino sto je bas lepo skockan tiket, pa me to smorilo.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Probajte sutra Liverpul-Sanderlend X ili 2
Cak mozda i QPR iznenadi.
Neralno jesti ali ko ce ga znati.
Liverpul uvek kiksira
Korisnikov avatar
By familija
Joomla10 napisao:Nije da se nisam nervirao, ali padao sam kosarku za pola kosa, pa mi ovo i nije preterano strasno. Jedino sto je bas lepo skockan tiket, pa me to smorilo.
Kaop sto kazes, kada padnes za gol pa ajde, ali za pola kosa....padalo se puno puta... :D
Korisnikov avatar
By Joomla10
familija napisao:
Joomla10 napisao:Nije da se nisam nervirao, ali padao sam kosarku za pola kosa, pa mi ovo i nije preterano strasno. Jedino sto je bas lepo skockan tiket, pa me to smorilo.
Kaop sto kazes, kada padnes za gol pa ajde, ali za pola kosa....padalo se puno puta... :D

Ovo je nemoguce, sam prozvah bedu zescu... Igram proklete Kineze u kosarci, Peking da dobija 5 razlike, vode 6 na 4 sekunde do kraja i ovi daju kos....
O jebem li te sreco gde siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Normalno ostalo je sve doslo laganini.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 59
ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]