Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By familija
Jaycee Carroll napisao:O boze ovo je nemoguce 21:23 II poluvreme,pa ti si vec castio zar ne?Ali i ja nisam nista bolji,Stark mi jucer jebo mater,danas sam pucao visoko i ostao bez municije.
Kazem ti brate, stavio pare u dzep i trosim..... :lol: :lol: :lol:

Sto ti brate solira Partizan na hen 13? Uvek su zajebane ovakve utakmice.... :naughty:
By Jaycee Carroll
familija napisao:
Jaycee Carroll napisao:O boze ovo je nemoguce 21:23 II poluvreme,pa ti si vec castio zar ne?Ali i ja nisam nista bolji,Stark mi jucer jebo mater,danas sam pucao visoko i ostao bez municije.
Kazem ti brate, stavio pare u dzep i trosim..... :lol: :lol: :lol:

Sto ti brate solira Partizan na hen 13? Uvek su zajebane ovakve utakmice.... :naughty:
Ma igrao sam za dosta love Betisa,pa sam hteo da pojacam sa 1-2 sigurice dodao Partizan sa hend i + Atletico,ali dobro na kraju i Betis nije napravio iznenadjenje koje sam ocekivao na 8 kvotu.Drugi tiket sjebao me samo Siti,nece me pa nece.
By Jaycee Carroll
Nije mi toliko krivo sto gubim velike sume na kladionici,vise mi je krivo sto sam poceo da lomim inventar po kuci,na pr. danas za nasu utakmicu protiv MZT-a,skoro da sam sjebao stolicu,a i staklo nije popustilo za malo.
Korisnikov avatar
By MilosNS
City na @2.20 protiv Uniteda je bilo cisto bacanje para... Sto bi rekli profi kladionicari, nema tu valuea moj Jaycee

Ja sam danas na komsijama -7
By Knofler
KARAJ FILAAADELFIJUUUUU
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: