Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By familija
djuka napisao:
familija napisao:
djuka napisao:Kvota na x na utakmici sahtjor-juve 1,85 iz x-x 2,50... Obicno kad ovako snize na remi, on dolazi ne pamtim kad nije, po mom misljenju sigurica za neki singl, mada za sve ove godine igranja tiketa jedino sto sam naucio je da nista nije sigurno :D
Pa izgleda kao sigurica, ali nisu bas 100% dolazili ti remiji u Italijanskom prvenstvu (bilo da je A, B ili C liga). Kada je kvota na remi bila ispod 2,00 - znalo je i da ne dodje X... :D
Pa pre par sezona sam na slicnu kvotu odigrao dvojku na napoli kvota 4, protiv tipa katanije. Na kraju sam cekao sam tu tekmu za nekih 8 000 i posle najdosadnije utakmice ikada doslo je 0-0,tako da sam hteo da se ubijem majke mi :D
Ja ocekujem da veceras bude dosadna utakmica, niko nikog ne juri.. :D
Korisnikov avatar
By Joomla10
Ne znam, ja bas ocekujem golove svugde veceras zbog toga... MOZDA bi trebalo pokusati Kluz X2 kvota lepa. Za Mancester ne igra pola tima, a Kluz opet moze sve da zakomplikuje pobedom.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Sahjtoj-Juventus moze da se odigra u Mocartu samo 1,2,X i 3+ nista drugo.Prelazi ne mogu da se odigraju,sprema se neka namestaljka.
Ko ima para neka stavi Celsi iz 2-2 kvota 80
Korisnikov avatar
By Joomla10
Kluz laganini do pobede. Nisam imao herca da odigram cistu 2-ku, ali ne zalim se i ovako je odlicno.
Korisnikov avatar
By Joomla10
ULTRA KOŠARKA napisao:Partizan - Rubin tim 2. 2+ 2.55
Ne igram nikada Partizan na kladionici, ali ovde se nesto "cudno" desava. Kvota na Partizan je u toku dana pocela naglo da pada, doduse i na X. Iskreno svakome
bih prijateljski savetovao da izbegne ovu tekmu.

Sto se mene tice sutra ima isuvise lepih tekmi kada je Evroliga u pitanju, nema smisla da im ne uzmemo pare :D .
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Panioniso-Ostende 87-87 jebem li vam mamu sjebaste me na kladji
Korisnikov avatar
By Joomla10
Moj tiket za veceras:
Sasa Vujacic over 12.5 1.85
Anton Gavel over 10.5 1.85
Jaka Blazic over 10.5 1.8
Roko Ukic over 10.5 1.85

Efes-Kaha 1 1.4
Salon-Siena 2 1.5
Juta-Toronto over 195.5 1.8
Hoze Kalderon over 7.5 1.75
Ersan Ilyasova over 7.5 1.75
Korisnikov avatar
By familija
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 83788-1040

Ajde ovaj prvi i nekako, ali kako padoh ovaj drugi tiket, vec sam pare stavio u DZEP!!!

http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/ ... 91720-1040

Estudijantes - real pp palo 110 koseva, a ja igrao ukupno vise od 163 :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead: :angry-banghead:
Da li je ovo moguce?!?!
By Jaycee Carroll
O boze ovo je nemoguce 21:23 II poluvreme,pa ti si vec castio zar ne?Ali i ja nisam nista bolji,Stark mi jucer jebo mater,danas sam pucao visoko i ostao bez municije.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: