Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
problem s tapatalk je sto on ubacuje svoje reklame (njima prihodi ne forumima) i "otima" linkove (svaki link maskiraju da ide preko njih). Na to dodas extra tracking, data selling i bagove (desavalo mi se da sam nekoga random zapratio da ne znam kako).
Tako da tapatalk iz principa ne koristim.

Nije problem sto su ubacene reklame, problem je sto ih ima toliko da je necitljivo.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobar dan i srećna nova godina svima!

Što se tiče foruma, ja sam posle korone želeo da ga oživim, krenuo nešto da pišem imao svoj blog, cimao se i na Instagramu pravio objave i pokušavao da doprem do nekog broja ljudi. Ali, da sve je to kolko tolko bilo beskorisno ili nije, tek posle sam saznao da je tu bilo i neke zarade na forumu, više nego inače, ali sam ja u međuvremenu odustao. Svakako, ovaj način komunikacije je izumreo, to se svi slažemo, da li se prabaciti negde drugo ne znam, meni ovo ovako odgovara, dok traje nek traje. Ima neki gušt u svemu ovome, s druge strane, nekako kad napišem preko kompijutera, vraća me u vremena kada je svaka reč bila vagana, birana i kada je za svaku reč neko mogao da te razapne... Neka bolja vremena i prave vrednosti.

Jeste limitirano, ali npr. ja imam ad blocker i bukvalno sam bio u tripu da nemamo reklame na forumu jedno vreme, da li je čitljivo ili ne jbm li ga... Svakako ga koristim preko kompa isključivo i tu mi je gušt da sednem upalim komp, otvorim forum i raspalim po tastaturi.

Ako je najveći problem u reklamama, to se lako da rešiti, pitaću baš Liku da izvadi metriku koliko su nam donele reklame sa foruma.

Ako postoje, a verujem da postoje alternative, možemo pokušati, ali meni se to preko viber/wa ne sviđa. Što se tiče kontakata, ja sam sa nekih 10ak ljudi sa foruma u odličnim odnosima i imamo kontakte međusobno. Jednom mi je bivši član foruma PinkPanter pomogao oko nekog transporta neke porudžbine iz ZG za BG, ja njemu radio neku analizu zakonodavstva u RS. Sa Miletom i Skeom se video kad sam bio pre par godina u BL, bili na pivu, sa Likom se čujem povremeno, trebali smo se videti prošle godine kad sam bio na primorju, al nešto iskrslo. Žexa znam preko 15 godina i nekad neke informacije od njega dobijam što se tiče Zemunskog urbanizma i slično. Pre nekih godinu dana sam sreo i Majamija na njegovom radnom mestu, sa Girom se tokom par sezona družio u Pioniru redovno. Sa Mutinjom i Answerom sam se još davno upoznao pre nekog CZ meča, pratimo se na mrežama. Ozbiljna je ovo zajednica bila, ima potencijala da se nastavi.

Zdravo mi bilo braćo i dugo još godina pisali!
Korisnikov avatar
By rudonja
posaljite mi vase kontakte u PP
  • 1
  • 3814
  • 3815
  • 3816
  • 3817
  • 3818
ABA fantasy

Cestitke Cvarkovu na zasluzenoj tituli u H2H ligi,[…]