Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By surda
BogdanB napisao: Ned Jun 23, 2024 12:24 am Beograđani, neko pitanje oko parkiranja.

Ako se auto parkira u bilo kojoj zoni, pošalje se 1 sms samo, nakon isteka vremena za parking, ne pošaljem novi sms, a oko sokolovo me snimi, onda mi izdaju edpk?

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka
Ima opcija i da uplatis za pogresnu zonu.
Tako sam ja nekad skoro u ns :lol:
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Zex88 napisao: Ned Jun 23, 2024 1:05 am
BogdanB napisao:Beograđani, neko pitanje oko parkiranja.

Ako se auto parkira u bilo kojoj zoni, pošalje se 1 sms samo, nakon isteka vremena za parking, ne pošaljem novi sms, a oko sokolovo me snimi, onda mi izdaju edpk?

Постоје и људи на терену,могу и они да ти пишу казну..Мада их слабо виђам у последње време..Slika

Sent from my SM-A725F using Tapatalk
Meni pre par godina nakon 2 minuta od isteka u Tresnjinog cveta lik kacio kaznu kako sam prilazio kolima.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Nešto ne vidim da sam dobio odgovor :D

Korisnikov avatar
By Zex88
У принципу,ја још нисам добио казну за паркирање,тако да ће ти пре него други дати прецизнију информацију

Korisnikov avatar
By BogdanB
Više mi se isplati ta edpk nego da idem u garažu

Korisnikov avatar
By Zex88
Па плати дневну карту..

Korisnikov avatar
By BogdanB
Jedino da čekam da mi napišu kaznu, jer drugačiji način ne postoji

Korisnikov avatar
By BBBbbb
BogdanB napisao: Pon Jun 24, 2024 11:55 pm Jedino da čekam da mi napišu kaznu, jer drugačiji način ne postoji

Trebalo bi da mozes da proveris u Parking servisu imas li "dnevnu kartu" [1] . Ne znam kako ide sa slanjem kad te oko sokolovo uslika ali pretpostavljam da salju na prijavljenu adresu vlasnika vozila. Ako ne zivis na prijavljenoj adresi i ne saznas za dnevnu kartu, velika sansa da tvoj poslodavac nakon nekog vremena dobije samo nalog od izvrsitelja za odbijanje od plate sa sve troskovima izvrsitelja koji su bar pre par godina bili oko 100eur.

[1] https://www.parking-servis.co.rs/lat/edpk/

Takodje ako si popio kaznu i posaljes SMS za parking u toj zoni obaveste te da vec imas dnavnu kartu.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Stiže to na telefon. Jednom mi je kod arene stiglo, zaboravio sam da uplatim drugi sms, oko sokolovo izgleda snimilo da sam još tu i poslalo sms

• 1
  • 3784
  • 3785
  • 3786
  • 3787
  • 3788
  • 3790
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]