Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Zex88
Последња је била Звезда=Фмп

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Karaburac
Hahaha vidi znam da je sala, ali nisi daleko od istine.

Sa ogradom da je samo duel Dule Covic da kazemo donekle bio ozbiljan, a sve ostalo je bilo ad hominem prepucavanje.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao: Čet Sep 25, 2025 11:41 am Hahaha vidi znam da je sala, ali nisi daleko od istine.

Sa ogradom da je samo duel Dule Covic da kazemo donekle bio ozbiljan, a sve ostalo je bilo ad hominem prepucavanje.
Uf uf to je bila antologija iskreno, mi verni grobari (ja kao klinac) naložen da će sad Dule da mu zapuši usta, al ne možeš sa agentom nespreman da ulaziš u raspravu, jbg mnogo je general hteo i mnogo je uradio, prvi je video šta se sprema, ali je isto tako i mnogo platio... Sašio ga doktor robotike argumentima prostim, crno na belo, jel ovako, jeste... molim lepo, evo dokaz, zumirajte, preozbiljan je političar NČ

Da li me dobro služi sećanje ili je DV bio na nekom AV samitu pre par godina?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Nije, bio je nesto na samom pocetku vladavine SNS, ali uopste ne mogu da se setim konteksta. U svakom slucaju vise od 10 godina je proslo. Od momenta kad je krenulo "restrukturiranje" Zvezde on je sa njima na krv i noz.
Korisnikov avatar
By Gaja
Jel gledao neko Star Trek Pikard i Strange new worlds? Da li vredi da se upustam u to?
Gledao sam Pikard prvu sezonu i kad sam pomsilio da ce se zakuva oni zavrsili sa hepi ending sezonu. Pa da li vredi nastaviti?

Diskaveri sam jedva izdrzao sezonu i po jer je teeeesko vok sranje.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Poslednji Star Trek koji sam gledao je bio Enterprise.

Sve nakon toga mi je bilo negledljivo.

Inače ja sam jedan od retkih kojem je omiljen Deep Space 9, a ne Next Generation.
Korisnikov avatar
By Gaja
Iskreno meni se oba serijala podjednako svidjaju kao i Vojadzer. Na pocetku nisam gotivio Siska, totalna suprotnost od Pikarda a i mozda sto je crn hahah ali opet vremenom sam ga zagotivio.

Ja sam krenuo da gledam ST sa Enterprajzom i to jer mi bilo dosadno jedan dan i onda ajd da vidim sta je ovaj ST posto tad mislim na tv Avala pustili Enterprajz. Posle 2-3 epizode navukao sam se maks. TPol mi bila wallpaper :D
Za kraj sam ostavio Original series cisto zbog grafike ali toliko sam bio navucen da mi na kraju ni to nije smetalo.
To gledanje svih serijala trajalo je par godina. U planu mi da pocnem da gledam ponovo sve od pocetka ali posto nemam toliko vremena kao tada verovatno ce da traje 10 god :lol:

Posle sam presao na Star Gate i Battle Star Galactica. Pa posle nasao mislim da je australijska serija Farscape ali odustao jer dijalozi bili bas na niskom nivou.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pa Gajo ti si moj brat zaludjeni :lol: :lol: :lol:

Voyager sam gledao, ali mi je imao par bas diskutabilnih epizoda (aka njih dvoje postaju gusteri) :lol: ali mi je u globalu bio ok i kul mi je sto su prikazali kvadrant odakle dolaze Borgovi.

Enterprise mi je isto dobar, mada mi vremenski paradoksi generalno ne prijaju, ovde sam delimicno mogao da ih svarim.

Sto se SG serijala tice gledao sam sve. Objektivno je prvi film najbolji, SG 1 je po meni isto prilicno dobar. Atlantis je vec losiji, ali mi je isto bio ok. Universe meni uopste nije bio tako los, a ocajne kritike je dobio i odmah ga otkazase.... Steta.

Za Farscape sam bio prevelik klinac kad se davao, u principu je imao bas dosta fanova bara bar sa SG cak i vise.

BSG, remake, mi je jedna od najboljih serija ikada. Licno odmah iza Breaking Bad. Gotivim kad setija ima dobro napisane likove, kompleksne. Pkus ta doza mistike mi je bila onako taman.

Inace, nije bas isti stil, ali ja sam se mnogo smorio kad su otkazali Firefly i dalje ne mogu to da prezalim.

Uzgred, ako sve to gotivis, mogao bi fenomenoloski da probas Earth final conflict. Prva sezona mi je bila prilicno dobra, onda u drugoj odmah ubiju glavnog lika pa sam batalio dalje gledanje :lol:
Korisnikov avatar
By Karaburac
Generalno slabo pratim razvoj prirodnih nauka, tako da o astronomiji znam samo stvari koje potpadaju u opstu kulturu. Ja sam vise drustvenjak.
  • 1
  • 3813
  • 3814
  • 3815
  • 3816
  • 3817
  • 3818

Sto kazes hiljadu bizarnih stvari. Ovo vezivanje p[…]