Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ajde useri se od tolike hrane :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BBBbbb
BogdanB napisao:Ajde useri se od tolike hrane :D

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Nocas all you can eat ukljucujuci shabu shabu i sushi, ne smem legnem, vraca mi se...
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Na konto solje:
- muzika je veoma praktican detalj, mozes ko covek da se napnes
- I stvarno lep osecaj kad pustis mlaz mlake vode po anusu
- ali momenat kad sam otkrio da je double press za ukljucivanje pulsirajuceg mlaza... uf... ahhhh...uuuu...
- Da se ne lazemo to pulsiranje nema veze sa higijenom

Naredna aktivnost moja nakon toga:
SlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahha...

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BBBbbb
djokonda napisao:Uslikaj i taj kobe
Ispostavili se da nemaju Kobe Wagyu Beef, vec Tochigi Wagyu Beef (Tochigi i Kobe su prefekture u kojima je uzgajano, ali obe su iste podvrste japanske crne junetine).
Cenovni nisam nesto bolje prosao.
Pucao sam na najjace sto imaju u ponudi, pa sam birao izmedju velikog filea (aka biftek) ili razliciti komadi po izboru kuce. Izabrao sam ovo drugo, jer i tu svakako bude neki komad bifteka od 80g, a pored toga sto su ostali razliciti odresci razlikuje se i nacin pripreme. Nisam zele da kvarim sebi uzivanje slikanjem svakog komada i pripreme pa evo ovako malo:SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Korisnikov avatar
By Pavac
Cale smara da sedne u kola i obidje sledeca mesta a da to bude letovanje, Neum, celu Cg obalu i prvih par mesta u Albaniji na moru.. jel bio neko u Neumu ili Albaniji posto je Cg vec klise.. ?
Korisnikov avatar
By Pavac
Niko nista?
Na netu sam iskopao da je Neum zadnjih godina sve popularniji i da je smestaj uvek prepun

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da niko nije išao tamo.. Ja ne znam čoveka da je spomenuo da je išao u Neum na more.. Mislim ni da Bosanci ne idu tamo.
U Albaniji nismo bili još od WW1..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By Pavac
Ja sam cuo da su isli u Neum.. ali to je ono, poznanik mog prijatelja itd.. :D Moj ćale je iz Sarajeva, tamo je odrastao.. pokojni deda iz okoline Banja Luke itd.. pa se sad ćale napržio da ide u ,,svoju'' zemlju na more..

U Albaniji znam čoveka koji je bio, ali je više poznanik a i ne želim da ga smaram sa tim.. sećam se samo da mi je pričao da je turizam tamo i dalje dalekooo od nečeg ozbiljnog
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]