Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Lika

skeske napisao: U svakom slucaju, obidji Pulu, Rijeku i sl, tu si siguran i sa kokardom, a kamoli sa srpskim tablama :)
Za kokardu ne savjetujem, sve ostalo nemaš nikakvih problema u Rijeci i Istri. A ako se zalomi kakva budala, to nitko ne može predvidjeti.

Korisnikov avatar
By Zex88
Ja sam imao malu raspravu u Zagrebu, nije znala devojka šta je pavlaka.. Mislio sam da me zeza.. Tek nakon što sam nacrtao šta hoću, setio sam se da tu kažu vrhnje..

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By BogdanB
@lika

Ima tu jos dosta slika dobrih, ali nema mesta da se kaci, a treba vremena :D

@zex

Kako si nacrtao pavlaku? Slika

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Lika
Kao kad sam ja prvi put došao u Srbiju, tamo '95 i pita me strina ako ću pavlaku?
Korisnikov avatar
By Zex88
Tražio sam belo, gusto, ide uz svaku hranu Pitala me je jel hoću sos, pa mi nudila dzadziki, onda mi je otvorila frižider pa sam pokazao rukom šta hoću

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Momci ima li mi ko preporuciti stan na dan u blizini ada ciganlije? Moze i malo dalje ali da je povezan nocnim busom, ne zelim vozati auto pijan po BG. Dolazim malo poslusati Maksa Kavaleru za vikend :)
Korisnikov avatar
By BogdanB
Djurdjeve stupove svi vec znate, a treca slika je pogled od njih na mesto gde je rodjen sv.sava.

Cetvrta slika je petrova crkva, tu je stefan nemanjao predao vlast stefanu prvovencanom, nazalost,crkva je otkljucana svaki drugi dan. Inace,najstarija crkva u srbiji, imaju spisi da potice cak iz petog veka.

Ostale dve slike, manastir crna reka. Zaista,ostavlja jak utisak. Kada predjete mostic,bukvalno ulazite kao u pecini u steni, ali unutra je mnogo dobro uradjeno,ima cak i sprat, gde se nalaze i mosti a iz stene se dobija lekovita voda. Takodje,unutra se nalazi i mala isposnica, gde bas morate da se savijete kako bi ste prosli. Oca haritona iz ovog manastira su u prizrenu 1999.god. oteli siptari i izmasakrirali. Telo je pronadjeno godinu dana posle, a glava koja je odsecena ni dan danas nije pronadjena, kao ni ubice.

Za ovaj manastir vazi predanje, na slici se vidi mostic i ispod njega je tekla rekla i ona je zbog svog jakog suma zasmetala sv.joanikiju pri molitvi i on je rekao ucuti vec jednom crna reko. I ona je polako pocela da uranja ispod zemlje i izbila je na drugu stranu nekih stotinak metara ali ispod tog mostica vise nije prolazila.SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By BBBbbb
Evo da se malo prilljucim, iz razloga sto ne znam da li cu preziveti, tj. da li ce me kolicina hrane ili odusevljenje raznim glupostima ubiti. Ovo je nekih 70ak % hrane sto sam u jednom danu pojeo, naravno ne planiram svih 7 koliko sam ovde ali...
I jedini Kobe kog prihvatam u razmatranje za MVPja ce biti proban za neki dan... tu je malo zajebanija procedura, rezervacije i sl.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlikaSlika[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.comSlikaSlikaSlikaSlika/20190819/ca8c0495dabd7300c3b86c8abd070fc5.jpg[/IMG]SlikaSlikaf80677d3760e1b554f48c3bdfb471e00.jpg[/IMG]
IMG_3597.jpg
IMG_3597.jpg (230.73 KiB) Pogledano 2463 puta
IMG_3594.jpg
IMG_3594.jpg (228.33 KiB) Pogledano 2463 puta
IMG_3595.jpg
IMG_3595.jpg (232.42 KiB) Pogledano 2463 puta
Neobicne stvari koje sam pominjao:SlikaSlika
Korisnikov avatar
By Zex88
Kako radi solja? :D
  • 1
  • 24