BogdanB napisao:Prvi maj, krstsrenje jezerom perucac
Polazak u sest ujutru, dok vecina spava ili cuti, mi se skapirali tu sa nekima iza nas, sve vreme zezanje i smejanje, ocigledno je ljudima to smetalo ali ko ih jebe, nismo krenuli na put da spavamo nego da se zezamo
Prva destinacija nam bila destilerija klekovace bb, inace put do nje je prelep, dosta serpentina, sjajni pogledi. Posle destilerije, uputili smo se u manastiru racu, zadužbinu kralja dragutina, lepo okruzenje, dobro ocuvan manastir, dosta stvari iz starijeg perioda ima da se vidi.
Nakon manastira, idemo da vidimo kucicu na drini, a ujedno tu nam je bio i rucak, dve vrste pa ko je sta hteo. Jedna kombinacija gulas i pilav, a druga pastrmka.
Inace,sto se tice kise,poce malo da pada kada smo zavrsili u manastiru,ali brzo i stala.
Posle rucka, odlazimo da vidimo najkracu recicu koja je dugacka 365m i zbog svoje duzine nosi naziv godina. Jedan zaista lep predeo gde se ona nalazi.
Kada smo tu zavrsili, konacno se upucujemo na krstarenje koje traje dva sata. Kada smo stigli,ugreja sunce ali ipak nalazimo se na vodi iznedju kanjona, vreme se brzo menja,pa su oblaci stalno bili prisutni. Unutar broda, bila je i muzika, ekstra pevaju momci ali koliko god se meni svidela muzika,ipak sam hteo da strujim svuda po brodu i da uzivam u krstarenju. Muziku imam i u kragujevcu. Prelepi predeli za videti,kisica je pocela dva tri puta ali nista strasno. Tih dva sata krstarenja, meni je proletelo ko da je trajalo pola sata.
Zavrsavamo krstarenje i upucujemo se ka zaovinama, a na putu do tamo,stajemo na vrh brda da vidimo branu sa te visine. Tada je kisa vec bila jaca, ali kad smo stigli na zaovine,gde ima vidikovac, panciceva omorika i jezero, dosta ljudi nije htelo da izadje zbog kise sto je po meni neshvatljivo, neces se istopiti. Priroda ko priroda prelepa,plus sa oblacima i maglom koja se spustila.
Završavamo tu i vraćamo se nazad za kragujevac. Najvize mi zao sto kad smo pravili pauzu pred uzice,meni nije palo na pamet da tu ima komplet lepinja i tek sam kasnije provalio ali nije bilo vremena da narucim
Sve u svemu, ekstra dan, krstarenje je predivno, uzivao sam.
Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka
Jesu li napunili Zaovinsko ponovo?
Послато са SM-J510FN уз помоћ Тапатока
Ball don't lie.