Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Zex88 napisao:Slika

Jel izasao novi South Park?
Требало је у првој 4-ини 2017-те, али је одложено зато што фанови имају огромна очекивања од игрице. Сада је између априла 2017-те и фебруара 2018-те. Вероватно ће бити ближе овом другом датуму.
Korisnikov avatar
By Poska
Play "South Park: The Fractured But Whole" on Xbox One, PlayStation 4, and PC on OCTOBER 17.
Evil is rising in the town of South Park. A mysterious vigilante prowls the night defending the innocent using amazing fart powers.
As the New Kid, become a super hero and unleash your vigilante justice on the enemies of South Park. Will your time-bending farts be enough to save the day?
:D :D :D :D
Korisnikov avatar
By Zex88
Jbt,koliko im treba..

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Pavac
Jel igrao neko novije fife?

U pes se razumem, znam koji je dobar a koji ne, a u fife baš i ne.

Kupujem za konzolu pa neću da bacam pare. Zadnja fifa koju sam aktivno igrao je bila 11 i nije bila ništ posebno, od tad nisam igrao nijednu pa nek kaže neko koja je ok ( osim 18, za to se nema para :lol: )

I koji je tenis bolji, virtua tennis 4, top spin 4 ili grand slam tennis 2?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pavac napisao:Jel igrao neko novije fife?

U pes se razumem, znam koji je dobar a koji ne, a u fife baš i ne.

Kupujem za konzolu pa neću da bacam pare. Zadnja fifa koju sam aktivno igrao je bila 11 i nije bila ništ posebno, od tad nisam igrao nijednu pa nek kaže neko koja je ok ( osim 18, za to se nema para :lol: )

I koji je tenis bolji, virtua tennis 4, top spin 4 ili grand slam tennis 2?
Ja sam danas instalirao FIFU 17 veceras cu da odigram prvi mec. :D Ali za komp.
Korisnikov avatar
By Pavac
Jesi li igrao 12, 13, 14,15 ... neku od tih? Njihove cene su bas pristupacne po oglasima
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pavac napisao:Jesi li igrao 12, 13, 14,15 ... neku od tih? Njihove cene su bas pristupacne po oglasima
Jesam 13 i zadovoljan sam bio
Korisnikov avatar
By Pavac
Naletim danas na jedan zanimljiv aba liga pec za nba 2k14, vidim lepo uradjen, ima dosta detalja i mnogo timova iz svih liga
Malko sam se napatio oko instalacije jer jelte ti pecevi su uvek bili muka za instalirati ali sam uspeo i mogu reci da sam za sad jako zadovoljan, igrace se mnogo turnira i plejofova dok ne pocne faks

Prva tekma je bila klasicno zagrevanje i gradski derbi, Mega-Srem, Srem je slavio 25:24 a onda je Srem izgubio 38:29 od Zvezde

Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Gledam cenu igrice NBA 2019 i cena za komp je 3000 dinara, a neka 2019 Code in a box je 2500 dinara. Kakva je razlika izmedju te dve i sta znaci ovo kod je u kutiji sto pise pored naslova igrice ?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: