Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Jomer
Valderama napisao:ako je samo našminkan ne isplati mi se da ga uzimam.

Ne znam da li bi prihvatio moj izazov da pokušaš da vratiš Lids u Premijer ligu? Ja sam pokušao par puta i to se bezuspešno završavalo. :oops:

Slika
ono u jednu ruku su mi ok, ali ne zaboravljam sto za vreme posle bombardovanja nisu hteli da igraju sa PArtizanom u Beogradu, pa smo igrali u Holandiji kao domacini, tako da ih preskacem :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC

Ne znam da li bi prihvatio moj izazov da pokušaš da vratiš Lids u Premijer ligu? Ja sam pokušao par puta i to se bezuspešno završavalo. :oops:

Slika
Sto bi kupovao kad ima Jomer, neka ti nareze ? :D
Korisnikov avatar
By Valderama
Jomer napisao:

Slika
ono u jednu ruku su mi ok, ali ne zaboravljam sto za vreme posle bombardovanja nisu hteli da igraju sa PArtizanom u Beogradu, pa smo igrali u Holandiji kao domacini, tako da ih preskacem :D

Sećam se te utakmice u Herevenu i kiksa Nikole Damjanca. Pink je prenosio, voditelj u studiju je bio pokojni Marko Marković, a gost pokojni Srđan Mrkušić. :whistle:

Teško ćeš sa Atalantom nadmašiti rezultate koje postižu ove sezone. :)

Sešaš li se legende kluba iz Bergama Kristijana Donija? :)
Korisnikov avatar
By Jomer
2 sam posle 23 kola, skinem taktiku sa FM base :D i plug i play

za 2015 sam imao taktiku gde sam postizao po 200 komada samo u prvenstvu :lol: :lol: :lol: mogu da ti okacim slike

secam se Donija, gotivim Atalantu jos i perioda kad je Bata Mirkovic igra za njih, posto mi je kao klincu Bata Mirkovic bio idol :D i pratilo se u zurnalu ponedeljkom sta je Atalanta uradila za vikend, inace prepakovali su ili su ponikli kod njih Vieri, Inzagi, Morfeo, Pacini, Motolivo, Donadoni, Takinardi, blizanci Zenoni, Ivan Pelicoli...
Korisnikov avatar
By Valderama
Jomer napisao:2 sam posle 23 kola, skinem taktiku sa FM base :D i plug i play

za 2015 sam imao taktiku gde sam postizao po 200 komada samo u prvenstvu :lol: :lol: :lol: mogu da ti okacim slike

secam se Donija, gotivim Atalantu jos i perioda kad je Bata Mirkovic igra za njih, posto mi je kao klincu Bata Mirkovic bio idol :D i pratilo se u zurnalu ponedeljkom sta je Atalanta uradila za vikend, inace prepakovali su ili su ponikli kod njih Vieri, Inzagi, Morfeo, Pacini, Motolivo, Donadoni, Takinardi, blizanci Zenoni, Ivan Pelicoli...
Nije fora igrati na taj način, treba sve sam da osmisliš. :violin:

Znam, 90tih godina su Atalanta, Ajaks i Vest Hem imali najbolje omladinske škole u Evropi.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Sto kaze @Lucky, nema bolje, pucacine od te :D
Da li je neko uspeo da predje? Ja nisam, ali secam se da sam bas dosta dogurao.

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Poska
Lucky napisao:
Poska napisao:Дајте неку пуцачину са мисијама да скинем сутра када дођем кући. Нешто добро. :)
Ako ovo nije dobra pucacina, ja ne znam sta jeste.

Slika
Ово ћемо прескочити, може и друга најбоља, само немој други део овога да ми даш. :lol:

Па какав ти је ужитак да скинеш тактику? Мислим и мени смор да је правим одмах први дан, не прође ми дан један, а ја играм већ сат времена јер правим тактику. Мени најзанимљивији прелазни рок, ни победе, ни титуле.

Вест Хем и сада има можда и најбољу академију у Енглеској.
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika

Jel izasao novi South Park?
Korisnikov avatar
By ZikosKaraiskaki
Kakva je situacija sa novim 2k17 NBA? Mislim čuo sam da kao ima neka GM fora ne igraš nego vodiš klub. Nisam odavno igrao NBA, je li ima opcija da budeš trener?
Igrao sam često FM a stalno tražio nešto slično tome u košarci, pa rekoh ako neko zna da li je to to.
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]