Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Jomer
a na to, ja vec imam od 2015 samo prebacujem iz jednog fajla u drugi a ovamo gde ne igram brisem sve to,
Korisnikov avatar
By Zex88
KAd vec spominjete FM..

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=MZz9lX_C7EE[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Jomer
ovaj gore Jakobsen ide ka tome da unisti menadzer, lik se zestoko istripovao a ide mu na ruku sto nemaju konkurenciju, eno na steamu ocena o novom menadzeru sve govori o njegovoj velikoj pohlepi
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jel igrao neko FIFU 2017 ili NBA 2017 ? Da li se isplati uzeti original CD, posto ovde u jebenom Sapcu niko nema igricu ?
Zna li neko neki dobar sajt gde se mogu besplatno skinuti ove dve igrice ?
Korisnikov avatar
By Jomer
Valderama napisao:
Jomer napisao:cekaj nisam ispratio sta se desava sa grafikom koliko je sada potrebno
Ma bre mislio sam na grafiku koju skidaš sa sajtova specijalozovanih za tu igricu. Sllike igrača, skinovi, dresovi, itd., itd...ušminkavanje igrice. :)
Valdrama na kraju ipak kupujem :D , podelicu troskove, tako da mi je ok
Korisnikov avatar
By Pavac
MILOS OBILIC napisao:Jel igrao neko FIFU 2017 ili NBA 2017 ? Da li se isplati uzeti original CD, posto ovde u jebenom Sapcu niko nema igricu ?
Zna li neko neki dobar sajt gde se mogu besplatno skinuti ove dve igrice ?
ja skinuo nba 2k17... meni je grozan, usao, izasao i nikad vise ga nisam palio
By milanezija
Mozes na PP da posaljes link, meni sve mnogo sporo skida, a max brzina skidanja mi 6mb/s, a nijedan torent ne prebacuje 2mb/s dok skida, a i to bude retko, najcesce je na nekih 700-800kb/s
Korisnikov avatar
By Valderama
Jomer napisao:
Valderama napisao:
Jomer napisao:cekaj nisam ispratio sta se desava sa grafikom koliko je sada potrebno
Ma bre mislio sam na grafiku koju skidaš sa sajtova specijalozovanih za tu igricu. Sllike igrača, skinovi, dresovi, itd., itd...ušminkavanje igrice. :)
Valdrama na kraju ipak kupujem :D , podelicu troskove, tako da mi je ok

Da li je opravdao očekivanja? :)
Korisnikov avatar
By Jomer
nisam jos dobio, nemogu da stignem od posla, tek od petka igram :D
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57