Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By BogdanB
Mnogo manje gigabajta :D

Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Duka85
Jos nije stigao xbox iz norveske.
Narucio sam i igricu ali brat stize tek 18.11, tako da do tada nis od komentara

Edit: a da budemo potpuno iskreni, i nakon 18. ce biti zajebano ugrabiti vreme za igrice, zena, decA, posao...
Ipak sam optimista ;)

Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Jomer
Valderama napisao:koliko klinci imaju godina? :)

Ove godine neću kupiti FM, dobar je i ovaj prošlogodišnji, faktički nikakvih izmena neće biti. :snooty:

meni se desilo posle 15 godina da sam FM 2016 batalio jos posle proleca, bas mi je bio los ili je Fm 2015 bio mnogo dobar, sad sam odlucio isto da ga ne kupim, ali danas me zove rodjak i hoce da podelimo troskove pa se mozda do srede predomislim :lol:
Korisnikov avatar
By Duka85

Ove godine neću kupiti FM, dobar je i ovaj prošlogodišnji, faktički nikakvih izmena neće biti. :snooty:
sin 3
cerka se ocekuje svakog dana

Tako da cu zbog posla, menjanja pelena i citanja prica za laku noc xbox vrv koristiti vrlo ograniceno.

Korisnikov avatar
By Valderama
Duka85 napisao:

sin 3
cerka se ocekuje svakog dana
Divno. Neka porođaj protekne u najboljem redu! Sinčić neka je živ i zdrav.
Korisnikov avatar
By Valderama
Jomer napisao:

meni se desilo posle 15 godina da sam FM 2016 batalio jos posle proleca, bas mi je bio los ili je Fm 2015 bio mnogo dobar, sad sam odlucio isto da ga ne kupim, ali danas me zove rodjak i hoce da podelimo troskove pa se mozda do srede predomislim :lol:

Meni je FM 2016 gotivan, a što se tiče novog, frka mi je i kad pomislim na ubacivanje par GB grafike, s tim što neće biti nikakvih bitnijih novina i unapređenja same igrice. :doh:
Korisnikov avatar
By Jomer
cekaj nisam ispratio sta se desava sa grafikom koliko je sada potrebno
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 57
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: