Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Tema posvecena video igrama za sve platforme
Korisnikov avatar
By Lika
nemoj brate kaciti ako Boga znas, zatvore nam sajt dok si reko keks!
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Evo obrisao sam, bas sam i sam razmisljao o tome.

Ako neko hoce, onda na pp
Korisnikov avatar
By Lika
Ne smije biti direktnih linkova za skidanje bilo čega šta upućuje na kršenje autorskih prava.
Šta je sigurno, sigurno. ;)
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:Jel novi PES los?Tako sam cuo
Nije ja sam skinuo pec sa nekog sajta i imam sve timove iz petice + Portugal, Holandija, Japan(koji ce im oni nije mi jasno) i Engleska 2 liga. Sve reprezentacije imaju nove dresove.

Fantacanestro 13 izlazi najverovatnije u januaru.

Za sve ljubitelje FM, mogu samo da cekaju ili da kesiraju 5000din, ako su idioti. :D
Korisnikov avatar
By No4
Jek neko nasao ispravnu verzili FM2013?
Ja sam skidao 4 verzije i se puknu kada odes na opciju meet your staff.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Ajd kad je otvorena tema da se i ja izjasnim.
Trenutno igramo Torchlight I i II, Arcanum po n-ti put i HOMM III WOG 3.58 (ovo generalno stalno igram, trazim nove mape i samo udri)

Sto se Torchlighta tice, oba dela su Diablo clonovi, ali su zanimljivi na svoj nacin. Iako ja ne volim hack and slash igre - vise volim Arcanum type RGG-a, ovako se opustam u pauzama mozganja kako da pobedim 2000 Supreme Archangela u herojima :)
Da, stalno instaliran je i ProPinball Timeshock - ko nije probao moze slobodno, skoro pa osecaj kao u fliperani.
Takodje stalna postavka je i Quake III Arena online - mada sad kad sam osudjen na laptop slabije igram, nije mi ni moj mis tu al ponekad opalim cisto da ne zardjam.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Opa, Ubicatigrova je HOMM fanatik :DDDD.
Igrao sam Heroje od 2do5, ali petica mi nije legla :(. Jednostavno zna se da Heroje pravi 3DO i kad je Ubisoft preuzeo ubio im je neku car.

Ja sam dosta smanjio igrice, trenutno na kompu instalirani samo NBA2K13, ETW i CIV5.
Cekam sad Starcraft2 Heart of the Swarm da izadje pa da to pocnem da igram. Inace najvise volim strategije i sportove da igram. RPG-ove slabo.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 57
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]