Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Duka85
Ta izjava ima tezinu. Sva medijska paznja je bila usmerena prema kosarkasima... koji se pri tom jos uvek nisu ni kvalifikovali, ispostavilo se da i nece.... niti se znalo da li ce Joker da igra.... snimale su se spec emisije o njemu....

Vrlo verovatno da su iz te neravnoteze crpili odredjenje motive

Ma... "HOCE LI NEKO NA VATERPOLO!?"

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko ste zadovoljni rezultatima na OI?

Meni je nekako 7.5/10... Novak i Ivana su mi najveci pehovi..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By The Answer
9 medalja, to je sa Moskvom izjednačeno na trećem mestu najuspešnijih OI i sa te strane se mora biti zadovoljan. Sa druge strane ostaje žal za zlatom basketaša i odbojkašica i još više za 6 drvenih medalja a najviše za Novakom i Ivanom.

Očekivao sam tekvodno, ali jednu medalju, očekivao sam isto za streljaštvo, nadao sam se rvanju i to baš Gruzijcu. Karate mi nije bio ni na mapi, jednostavno nisam pratio.

Da je uletela još bar jedna u veslanju/kajaku.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Sto se tice broja medalja, ekstra. Sto se tice toga da najvise imamo bronzi, onda malo bezveze ali medalja je medalja pored toliko ucesnika.

Najvise mi bilo krivo za basketase. Tu je zlato moralo da bude, jer jednostavno smo gospoda u toj igri. Jbg, desilo se sta se desilo.

Djokovic, ocekivana medalja, barem bronzana da je bila, jer je imao veliko praznjenje. Za ivanu sam isto ocekivao medalju.

Bas mi bilo krivo za kosarkasice. Nisam ih ni ocekivao u borbi za medalju jer je veliko praznjeno bilo posle zlata na evropskom a bili smo blizu ovde, barem bronze.

Kad pogledam, najvise kukam da je bilo barem bronze

Nase kosarkase ne mogu da prezalim sto nisu otišli..

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

By milanezija
Maja najavljuje onako suptilno i Pariz 24e, sa 40 godina, verujem da bi to mogla da izguda. Fali joj to OI zlato
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ono kad se dejan savic rasplakao, sta reci... Meni knedla u grlu

Korisnikov avatar
By Zex88
BogdanB napisao:Ono kad se dejan savic rasplakao, sta reci... Meni knedla u grlu

Uh,sad pogledao snimak..Raspadoh se..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Lepus
U jednu ruku sam malo ljubomoran. Imati takvu ekipu, društvo, braću ... malo i zavidim.

Opet u drugu, neopisiva sreća i ponos što su naši.

Sent from my SM-N975F using Tapatalk

• 1
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: