Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Pavac
Valderama napisao: Pet Avg 06, 2021 5:22 pm Jeste li videli Mandićev emotivni istup posle meča? Mi ne možemo ni da pojmimo koliki pritisak je na njima.

Шта је лоше рекао? Шта је погрешно рекао?
Знамо коме сметају такве изјаве, тко нас завади и где стаје воз за Југославију екипицама
By milanezija
Pavac napisao:
Valderama napisao: Pet Avg 06, 2021 5:22 pm Jeste li videli Mandićev emotivni istup posle meča? Mi ne možemo ni da pojmimo koliki pritisak je na njima.

Шта је лоше рекао? Шта је погрешно рекао?
Знамо коме сметају такве изјаве, тко нас завади и где стаје воз за Југославију екипицама
Kako upakova Jugoslaviju ovde u pricu, svaka cast :clap:
Korisnikov avatar
By The Answer
Ameri izgleda samo nas nakantaju u finalima i reše meč za 7 minuta, svi ostali se drže duže.

Durent, mislim ništa novo ali Bože kakva umetnost!
Korisnikov avatar
By The Answer
16 puta su uzeli zlato a ovo im je pobeda sa najmanje razlike u finalima OI... U KRIZI SU, IMAMO IH U PARIZU!
Korisnikov avatar
By Valderama
Nema od nas ništa. Čim se završi klupska sezona i saopšti spisak reprezentativaca, jedno 10 igrača iznenadno prijavi povredu, otprilike još 5 igrača otkaže nastup zbog umora ili želje da rade individualno.
Posle svega i ovi momci koji su se odazvali se osećaju kao naivni kažnjenici koji su žrtvovali leto zbog "prevaziđenih reprezentativnih akcija".

Ove godine smo imali tim za zlato na OI.
Korisnikov avatar
By The Answer
Da, da, kako da ne, a da je ostala Juga dobila bi u Barseloni 1992. Sad si ti žrtva novinarskih preuveličavanja i celogodišnjeg svakodnevnog hvalisanja raznoraznih em vi pijeva, individualnih nagrada i brojki u kolektivnom sportu. Tim za medalju, kompletan i u formi, da, za zlato su u ovom sportu zaduženi Amerikanci.

Mađari 19 medalja, i nije kraj. Sportska velesila, prebacili su preko 500 medalja, mi imamo 118 trenutno sa sve onim iz SFRJ koje ja lično sve računam kao naše naravno ali većina sveta ne računa.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Prokleta treca...

Imali smo ih mozda na kraju da stignemo.

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

By Peja96
Uze Australija bronzu, ako je neko zasluzio prethodnih decenija/u to su oni.

Kad stavim ruku na srce i iskljucim emocije prema nasim, misljenja sam da su oni jedini koji su mogli doakati Amerima na OI u prethodnih 10tak godina, kao sto sam misljenja da je Brazil jedini koji je to mogao na SP.

Svaka cast Francuzima, dobili su ih dvaput, ali nije to to.

Australija igra/igrala neverovatno jaku, tvrdu, ozbiljnu kosarku a Brazilci fanaticnu.
Mi smo negde izmedju a za Amere je potrebno otprilike sve to.
By Gsk133
10 godina i više se pitam kako onaj "mrtvi Tili igra za Francusku na poziciji primaca, a njemu otac selektor. Epski nemac pojma. Šteta za Ruse, imali su 3 poena prednosti u 5-om setu i prokockali. Kakav je tehnicar rus Pankov, da ne preterujem za 3 klase bolje od mucenog Jovovića. Ako se neko razume u odbojku neka mi objasni kako je on nas prvi tehnicar? Na koju foru? Nemoguće, ali nemoguće da ne postoji bolji.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]