- Pet Avg 06, 2021 10:07 pm
Iskreno meni se uopste ne svidja ova reakcija Mandica (ne pratim previse vaterpolo pa i ne znam nesto vise o njemu) kao ni Jovana Prekovic.
Ne bih zeleo da budem pogresno shvacen, bavio sam se i ja sportom, trenirao sam kosarku, istina kratko i ne previse uspesno bla bla ali njihove izjave i uopste rezon, nacin razmisljanja mi je totalno neshvatljiv, neprimeren...opasan po njih same najvise..
I ne moze me niko ubediti da zlato na OI ili bilo kakav uspeh mogu da opravdaju takav pritisak i uopste stil zivota..
Gledao sam intervju ove Jovane Prekovic pre par dana u kom je mrtva ozbiljna ispricala takve stvari da sam mislio da se zajebava a ona uze zlatnu medalju i po ovome sto cujem sada po komentarima ona se uopste ne zajebava.
Nemam nista protiv njih, meni ni iz dzepa ni u dzep ali prosto mislim da su takvi kakvi su najvise opasni po sebe..
EDIT
Ne ocekujem da svi budu Djokovici ali brate mili bas ce neko da sece vene ako u vaterpolu donesete srebro umesto zlata ili bronzu umesto srebra..
Opet kazem, ne bih zeleo da budem pogresno shvacen ali ono jbg.. znam celu konferenciju zeljka od 2005 napamet ali mislim da je on mala maca za ovo dvoje..