Pavac napisao: ↑Uto Feb 18, 2020 12:05 am
Nikad mi nije bilo jasno kako neki ljudi sa preko 100 kg izgledaju odlicno i bez masti
Trenutni cilj mi je da samo smrsam. Losa stvar je sto visak i nije bas mali, tek sa oko 90 kg cu izgledati bolje a mislim da bih sa nekih 84-85 kg na mojih 187 cm izgledao top
Poceo sam fudbal malo redovnije da treniram mada opet me malo predavanja koce. Ujutru odem na predavanja, vratim se kuci, rucam i odmah na fudbal, uvece se vratim kuci i istusiram se i na spavanje. Nigde vremena za teretanu. Zato sam mislio da ubacim teretanu vikendom, ne znam koje bih vezbe radio ali bih forsirao dosta kardia da se topi mast
Послато са Redmi 5 Plus помоћу Тапатока
Ti kardio deres svaki dan, ako intenzivno igras fudbal. Trebao bi uvesti vikendom trening cijelog tijela, osnovne vjezbe, i to, bendz pres, militari pres, veslanje u preklonu, cucnjeve i mrtvo dizanje. Dodas tome jos mozda potisak Z sipkom za triceps i preklop za biceps i eto (mada veslanjem pogadjas biceps a pesom triceps, ali uvijek je lijepo imati izvajane ruke). Ovo rukas dva puta sedmicno, 3-4 puta sedmicno picis fudbal i ostalo odmaras... Sa druge strane ne vidim sta je problem odraditi 100 sklekova poslije fudbala, i to ne moze odmoci, moze samo pomoci
I da, ne znam kakva ti je gradja, ali nisi zena, ne mozes imati manje kilograma od cm (preko 1m), dakle nema sanse da ce ti valjati da sa 190 imas 83 kg, to je pre pre premrsavo. Ja kad sam na 190 imao 90kg kao klinac, izgledao sam kao glista.