A momak iz spota na kraju je Denis Muric, mladi glumac iz Nicijeg deteta, Grupe, 12 reci. Inace pesma je i za film "Zlatni decko" koji je inace Ogi rezirao, a u kojem upravo Denis glumi glavnog lika.
skeske napisao: ↑Pet Okt 29, 2021 2:05 pm
Slusao uzivo takodje, nisu me bacili na koljena.
Jbm li ga, verovatno stvar ukusa...ja nikada dalje od hard roka nisam slušao, uglavnom alternativa (jbg odrastao uz MTV ranih devedesetih)...metal nikada (podrazumeva se da metalikin black album i gansi nisu metal bendovi)...tako da mogu da zamislim da je za ex metalca, koliko sam te skapirao, ovo nekako...njaaa...posebno što oni popriličino šaraju žanrovski...malo stoner rok, malo hard rok, malo alternativa
Jbm li ga, verovatno stvar ukusa...ja nikada dalje od hard roka nisam slušao, uglavnom alternativa (jbg odrastao uz MTV ranih devedesetih)...metal nikada (podrazumeva se da metalikin black album i gansi nisu metal bendovi)...tako da mogu da zamislim da je za ex metalca, koliko sam te skapirao, ovo nekako...njaaa...posebno što oni popriličino šaraju žanrovski...malo stoner rok, malo hard rok, malo alternativa
I dalje sam ja metalac , samo nisam ogranicen na metal, covjek sa godinama omeksa, pa sjeda i bluz, rok, pank, kantri...
I oni nisu losi, vrhunski je to bend, samo eto, nesto se nisam odusevio.
Колико сам обожавао Гансе кад сам био млађи. Тамо негде 2007-2008 ми ћале купио цд, цео један концерт Ганса ( немам појма која година, једино што се сећам је да су сви личили на људе и даље ) . По цео дан сам слушао, а потом сам набавио цд-ове и deep purple и white snake ( додуше они ми се никад нису свидели ) . Кева ми је у то време купила двд и лудило је могло да почне Прелазак са касета на цд, милина. Сад звучим као неки маторац који прича о плочама али мени је у то време двд био врхунац технологије, поготово што нисам имао комп и интернет. Интернет смо увели тек негде 2012 и тек тад сам почео да истражујем по јутјубу.
У средњој сам доста слушао кок спарер, уз наравно све и свашта уз то. Најзанимљивија ствар је што већини песама и даље не знам текст Тек сад схватам колико сам оперисан од Енглеског, ја друго објашњење немам...
Мани ме __________ лупетања, иди у __________ .
Кад те неко други пита ти га лажи, али немој мене лагати кад знам све.
__________ сам се ја сада попео на леђа, а ја кад се неком попнем на леђа...
Cepelini, parpl i koverdejlova druga grupa vajtsnejk su vrhunac svjetske rok muzike.
U to ime da se podsjetimo:
Vajtsnejk
Od 2:00 do 4:30 minuta je jedna od najsavrsenijih dionica u istoriji rok muzike.
Parpli
Vjerovatno u top 10 pjesama svih vremena.
Cepelini
Jebeni rokenrol bejbe!
Naravno ove pjesme su medju najpoznatijima ali imamo ovdje ljude koji nisu bliski roku, pa malo da se upoznaju sa tematikom.
Predlazem da napravimo tematske sedmice sa zanrovima muzike, pa da kacimo sta ko voli od te vrste tu sedmicu, mozda naidjemo na neka otkrica?
Tipa sledeca sedmica rok, pa hip hop, pa bluz, pa folk, pa pop, itd....
Мени се та изведба чајлда не свиђа.
Немаш ти овде људи за те тематске вечери. Качи шта хоћеш кад хоћеш.
нешто мало тврђе
обожавам Сноуа!
Мани ме __________ лупетања, иди у __________ .
Кад те неко други пита ти га лажи, али немој мене лагати кад знам све.
__________ сам се ја сада попео на леђа, а ја кад се неком попнем на леђа...