Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Prvi put cujem, da budem iskren. Mada to nije nista cudno, jer tih malih, lokalnih pivara ima na hiljade, a mnoge od njih su dobre. Stvarno izgleda neozbiljno ceo vizuelni identitet pivare, ali to ti u danasnjem pivarskom svetu nije nikakav pokazatelj. Evo sad sam pogledao kako cene taj porter na ratebeer-u i ima dosta visoku ocenu.

Inace, kad si vec u VA evo ti rang lista lokalnih pivara.

http://www.beeradvocate.com/lists/state/va/

Kao sto vidis, prva tri piva su mlecni stautovi, dakle sladunjava, cokoladna, tamna piva sa jakim ukusom jecma, a posto volis tamna piva mislim da bi ti legla. Izgleda da se u toj drzavi dosta prave stautovi i porteri.
Korisnikov avatar
By Lucky
Jbt Kume,ja pisem sta sam pio prije 15-ak dana a ne pominjem da sam sinoc pio neki toceni Yuengling. Nisam se bas posvetio analizi ukusa piva s obzirom da sam ga pio u Hootersu pa sam konstantno imao odvlacenje paznje, ako me razumijes sta hocu da kazem. :mrgreen:
Mogli su i Jelen da mi podvale, ja to sinoc ne bih primjetio. :D
Korisnikov avatar
By MileBL
Yuengling je jedno od najstarijih americkh piva, pio sam ga jedno vreme, ali nije ostavio neki poseban utisak na mene.
Lucky, probaj Icehouse, malo je jaci od ostalih piva ali u Hootersu moze sigurno proci:D
Takodje posjeti Twin peaks, nesto slicno Hootersu, samo je pivo hladnije a djevojke vrelije:D
Korisnikov avatar
By Lika
Kum Žoržo napisao:Sta ste se usutili majku mu? Jel bio neko na bir festu? Jel se pilo nesto ovog leta? Jel ispeko neko rakiju, vodku, viski? Kuva li se pivo?

Evo jedan link za ljubitelje viskija koji zele da budu u korak sa svetom. Mali vodic kroz trenutno rasprodate japanske viskije: http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... tock-up-on
Radi se kume, nema se vremena za pisanje u ovom trenutku ;)
Korisnikov avatar
By Mikoni
Sinoc me je konobarica nagovorila da sa Kabineta (Supernova IPA) pređem na izvesni Jaiper. Velika greška. Zapravo, skapirao sam da mi je svaki IPA iz flaše bio mnogo blaži i nedovoljno gorak. Od sad ne menjam.

I jedno obabveštenje: sredinom septembra se u Bg održavaju dani britanske hrane i pića (možda sam se zajebao za ime) sa akcentom na pivu. Kažu da će biti mnogo zanimljivih piva, koja se ne prodaju ovde.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Jel to ovo?

Slika

I mene je konobar ubedjivao da ga probam, ali sam mu odoleo.

Sinoc sam probao Beck's Pale Ale, verovali ili ne! Pocele su i velike pivare da sire asortiman. Nije mi se narocito svideo, nema nikakav miris, ukus traje sekund i po, mozda cak i najgori pejl ejl koji sam probao, ali je ipak 10 puta bolji od standardnog Beck's pilsa.
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Provalio sam da ne valja mesati ta zaista kvalitetna piva, posebno kad su u pitanju ta hmeljava piva. Posle prvog, sve sto popijes ima iskrivljen ukus.

A Beks sam kupio u Nemackoj. Izbacili su tri nove sorte, ne znam da li vec ima u Srbiji. Evo kako izgledaju:

Slika

Kao sto rekoh, daleko bolje od obicnog Beksovog pilsa, ali najlosiji pejl ejl koji sam do sada probao.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: