Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Lika napisao:
Kum Žoržo napisao:Jes tako, bice i Beer Street i ja opet necu moci da prisustvujem tome. Sto se Bele Rode tice, imas je u Pivopiji ili Majsotru za pivo, tako da mozes i dalje da probas.

Za Zmajsko sam cuo neverovatne hvalospeve sto potvrdjuju i ocene na specijalizovanim sajtovima, ali do sada ga nisam probao. Ono sto mi je zapalo za oko je dizajn etikete, koji kao da su radila deca na likovnom. :)
Zmajsko je malo palo u odnosu na prve batcheve, imadoh priliku probati u nekoliko navrata, ali zato su obrnutu stvar napravili u Novoj Rundi. Njihov APA je nešto strašno dobro, mirisom vuče na bazgu, a kad budete probali, probajte nanjušiti i travu (onu travu, da :D ). Nema je unutra, ali da ga je.eš, osjeti se u mirisu malo. Sam okus je veoma osvježavajući, Citra hmelj iskače ko političari iz pašteta :) . Meni lično najbolje craft pivo u Hrvatskoj u ovom trenutku, ali s jednim problem, nema boca, samo kegovi, pa ga se ne može pronaći svugdje nažalost. :(
Sta je bazga? :(

Sto se tice Zmajevskog, moguce je da imaju problem sa sirovinama ili mozda cak i sa proizvodnim pogonom. Te mikropivare nemaju uspostavljene tokove nabavke, nego se sve to dosta radi na mahove, tako da se moze desiti da jedna tura bude dobra jer se koristi npr. zeljeni jecam, a sledeca bude slabija jer dobavljac trenutno nema bas taj jecam, nego moze samo da ponudi neki slican. Ko pogona je pak problem, se dodaju nove masine ili prosiruju stare linije, pa tu nastaju neki novi problemi. Ipak, sve su to decije bolesti kojih ce se oni kad, tad resiti. Zasluzuju strpljenje u svakom slucaju. :)
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Mesto ili deo grada u kome se nalazi ta italijanska pivara zove se Bastardo!? :lol:

Cuo sam i ja da je dobro, ali jos uvek nisam probao. Inace, imaju Italijani odlicnu mikro-pivarsku scenu i poznavaoci kazu da nista ne zaostaju za ostatkom Evrope. tako da se nemojte iznenaditi ako ubuduce budete nailazili na dobra italijanska piva. Ima ih u Beogradu po specijalizovanim radnjama, ali ko ce da stigne sve to da proba?
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Sta ste se usutili majku mu? Jel bio neko na bir festu? Jel se pilo nesto ovog leta? Jel ispeko neko rakiju, vodku, viski? Kuva li se pivo?

Evo jedan link za ljubitelje viskija koji zele da budu u korak sa svetom. Mali vodic kroz trenutno rasprodate japanske viskije: http://www.bloomberg.com/news/articles/ ... tock-up-on
Korisnikov avatar
By Lucky
http://www.stgbeer.com/
Kume, ovih dana sam degustirao Porter iz ove pivare. Jesi li kad cuo za njih?
Inace, skroz mi je ok ukus mada ja nisam osjetio ukus cokolade, kao sto pisu, nego pomalo karamele i svacega necega sto ne mogu sa sigurnoscu da razaznam. Nekako sam imao osjecaj da je bas visok procenat alkohola. Kartonsko pakovanje za 6 flasa sadrzi mnogo detalja o pivari i njihovim proizvodima, dok je sama etiketa uradjena kao da su je djeca u skoli crtala i lijepila.
  • 1
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 22
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]