- Sre Jul 01, 2015 10:04 am
Sto se tice Zmajevskog, moguce je da imaju problem sa sirovinama ili mozda cak i sa proizvodnim pogonom. Te mikropivare nemaju uspostavljene tokove nabavke, nego se sve to dosta radi na mahove, tako da se moze desiti da jedna tura bude dobra jer se koristi npr. zeljeni jecam, a sledeca bude slabija jer dobavljac trenutno nema bas taj jecam, nego moze samo da ponudi neki slican. Ko pogona je pak problem, se dodaju nove masine ili prosiruju stare linije, pa tu nastaju neki novi problemi. Ipak, sve su to decije bolesti kojih ce se oni kad, tad resiti. Zasluzuju strpljenje u svakom slucaju.
Lika napisao:Sta je bazga?Kum Žoržo napisao:Jes tako, bice i Beer Street i ja opet necu moci da prisustvujem tome. Sto se Bele Rode tice, imas je u Pivopiji ili Majsotru za pivo, tako da mozes i dalje da probas.Zmajsko je malo palo u odnosu na prve batcheve, imadoh priliku probati u nekoliko navrata, ali zato su obrnutu stvar napravili u Novoj Rundi. Njihov APA je nešto strašno dobro, mirisom vuče na bazgu, a kad budete probali, probajte nanjušiti i travu (onu travu, da ). Nema je unutra, ali da ga je.eš, osjeti se u mirisu malo. Sam okus je veoma osvježavajući, Citra hmelj iskače ko političari iz pašteta . Meni lično najbolje craft pivo u Hrvatskoj u ovom trenutku, ali s jednim problem, nema boca, samo kegovi, pa ga se ne može pronaći svugdje nažalost.
Za Zmajsko sam cuo neverovatne hvalospeve sto potvrdjuju i ocene na specijalizovanim sajtovima, ali do sada ga nisam probao. Ono sto mi je zapalo za oko je dizajn etikete, koji kao da su radila deca na likovnom.
Sto se tice Zmajevskog, moguce je da imaju problem sa sirovinama ili mozda cak i sa proizvodnim pogonom. Te mikropivare nemaju uspostavljene tokove nabavke, nego se sve to dosta radi na mahove, tako da se moze desiti da jedna tura bude dobra jer se koristi npr. zeljeni jecam, a sledeca bude slabija jer dobavljac trenutno nema bas taj jecam, nego moze samo da ponudi neki slican. Ko pogona je pak problem, se dodaju nove masine ili prosiruju stare linije, pa tu nastaju neki novi problemi. Ipak, sve su to decije bolesti kojih ce se oni kad, tad resiti. Zasluzuju strpljenje u svakom slucaju.