Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By skeske
Valderama napisao: Pon Avg 07, 2023 10:45 pm Dikaprio je mnogo dobro odglumio zlikovca robovlasnika. :twisted:

Imam utisak da je on kroz celu karijeru potcenjen, nekako ga stalno posmatraju kroz prizmu lepuškasrog Džejka iz "Titanika" za kime otkidaju devojčice širom sveta.

Preporučujem "Bilo jednom u Holivudu". :doh:
DiKaprio ima par uloga koje su remek djela.

Sto se tice BJ u Holivudu, gledas film radi pokolja zadnjih 5 minuta, moze se i premotati :D
Korisnikov avatar
By Valderama
:D

Dok sam bio klinac opasno sam se ložio na Anđelinu Džoli. Čak više nego na Moniku Beluči! Ono, PRIRODNE pune usne kad ih još niko osim nje nije imao. Lepe crte lice, seksipil dominantne amazonke. :x :drool:

Otkad je popušila bošnjačku verziju rata u BiH mrzim je svom snagom, gadi mi se, ne mogu da je smislm do te mere da je ne bih kresnuo ni kad bi mi se ponudila. :evil:
Korisnikov avatar
By Valderama
Čitao sam jednu obimnu ali i strašno dobru knjižurinu o istoriji Holivuda.

I sad jedna crtica - posle premijere kultnog Kopolinog filma "Apokalipsa sada", novinari su pitali večito nezadovoljnog Roberta Tauna za mišljenje i on im je dao izjavu: Film nije ispunio moja očekivanja, ja bih ga preimenovao u "Apokalipsa tu i tamo". :mrgreen: :lol: :lol:
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: