Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja sam hteo da gledam Južni vetar 2, ali nakon komentara svih koji su gledali, sam shvatio da bi to bilo bacanje para i gubljenje vremena, te sam odustao. Takav gas sam siguran da je moguće naći u stranoj produkciji sa mnogo boljom pričom na svakom koraku.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Brutalna peta sezona ubice mog oca.
Izvinite sto sam prost, ali jebo im ja sve kada tako zavrsavaju sezonu

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ako si ispratio, pisao sam na svastari da sam sad preko zime poceo da gledam nase serije, odnosno posle La case de papel, uzeo sam pa pustio Drzavnog sluzbenika, Mocvaru, Besu, Crnu Svadbu i Kalkanske krugove, malo mi se sad i izmesalo sve u glavi, dosta stvari iz Mocvare se i ne secam :D.
Sto se tice Ubice moga oca tek sam sad uzeo da ga gledam, ranije nisam pratio. Ispratio sam sve sezone i taman mislim dok ide vikendima na TVu ja krecem od prve sezone i stizem na kraj, kad ono snima se sigurno i 6 sezona, a najverovatnije i 7. Za sada 5 sezona je dobra, ostaje mi da vidim jos poslednju 12 epizodu. Upravo je pustam :D
Korisnikov avatar
By Lucky

Zavrsio se i Better Call Saul. Apsolutno potvrdjen kvalitet iz Breaking Bad-a i, za mene, zakucano na prvom mjestu serija svih vremena. Jedina mana mi je sto sam svih 6 sezona pratio kako su izlazile epizode pa se malo izgubilo na tenziji, za razliku od BB koje sam otkrio tek nakon prestanka emitovanja i progutao u cugu. Morace to da se utvrdi u dogledno vrijeme.
Tople preporuke svima!
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Valderama napisao: Pon Avg 07, 2023 3:49 pm Film "Barbi" već zaradio milijardu dolara. :lol:
Žena i sestra su mi išle na premijeru i kažu da je iznenađujuće dobar film, te da ima i konkretnu poentu, nije glupi tra la la filmić o barbikama. Što je i njima bilo zanimljivo, jer su se pripremile na nešto drugo.

Nisam skoro gledao dobar film... Ima li ko šta da preporuči ili seriju. Sad za vikend gospođa i ja pogledali 20 trejlera za neke filmove ili serije na Netflixu i HBO-u i ništa konkretno nismo našli... Malo sam se smorio povodom toga, jer ono očekuješ kad ima tolika ponuda da ima nešto i da valja, al tanka priča.

Za sad su nam najbolje legle one Netflixove kratke serije od po 6-8 epizoda, uglavnom Španci to rade brutalno, ali ponestalo nam i toga... :think:
  • 1
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]