Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Pomaže Bog!
Dobrodošli u filmsku zonu pod nazivom “Impresije o filmovima”.

Ovde možete izneti svoje mišljenje o filmu koji ste gledali poslednjih dana i elaborirati svoj stav. Nije cilj vođenje privatne evidencije pa bih Vas zamolio da izbegavate lakonske postove tipa: Film je sranje. Tačka. Taj post je sranje. Tačka.

Naravno, ne mislim da se možemo raspisati o filmu ”Kako je Hari postao drvo” podjednako kao o filmu ”Kako je Musli postao drvo”,ali nekoliko rečenica se da skrpiti. Cilj je pomoći drugima u odabiru.

Lepo je i dati ocenu. Cvetići, jabuke, ESPB bodovi ili prosto brojevi. Štagod. Ocena govori hiljadu reči.

Ima igranih i dokumentarnih filmova. Ima čak i filmova koji nisu na engleskom. Ima i serija.
Sve može.
Korisnikov avatar
By Kure
Јел' може и импресија о шведским акционим? :lol: :lol: :lol:

Џефе, мислим да си прави чоек да зачнеш ову тему...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Neka se pise na ovoj temi, da ne bismo imali dve teme paralelno. Sale ili Lika ce obrisati drugu temu kada budu bili tu, ja kao moderator to ne mogu da uradim (ili mozda mogu, ali sam limitiran :think:), u svakom slucaju nek se pise ovde.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Neka se prebaci moja poruka,da ne pišem ponovo :D

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

EDIT: Gledam seriju ,,The Vampire Diaries",opasno sam se zaludeo.
Stigao sam do trece sezone,tacnije 12-a epizoda. Posto mi je malo kasno da gledam na tv-u,pa tako skidam i idem uporedo sa prikazivanjem na Prvoj.
Super je serija,prva sezona,mozda malo na pocetku sporo,posto je to tek upoznavanje sa likovima,ali posle krece radnja. Druga sezona je sve vreme dobra,nema epizode koja je losa. Treca sezona,ovo sto sam pogledao je takodje super.
Glavna glumica moja nova ljubav :D
Korisnikov avatar
By Jef Costello
Slika

Oldboy (2003) - Postoji bitna razlika između kineskih i korejskih filmova. U kineskim kao da jedno isto žuto lice ide okolo, skače i dere se, ijaooooo, uiaaaa, koieeeee!
U korejskim glavni glumac ponekad ima zajebanu frizuru, to je super. Razlika je generalno i u kvalitetu.
Priča prati jednog lika koga bez razloga zarobe na 15 godina a onda ga naizgled bez razloga i puste. Onda on kreće u osvetu, treba da ubije nekog al ne zna kog.
Film je neverovatno dinamičan i sa puno akcije, po sredini malo pada tempo ali zato kraj...briljantno. Nisam verovao da me neki film još uvek može iznenaditi raspletom.
Sve u svemu - odlično. Film koji se dugo pamti. 9/10

p.s. Ameri su prošle godine napravili rimejk. Nisam gledao ali su ocene generalno loše.
Ne može se na basket u plitkim patikama. Bogohuljenje.
Kure napisao:Јел' може и импресија о шведским акционим? :lol: :lol: :lol:
Može, može. Samo zbog maloletnika biraj reči, budi suptilan, imena ti tvog... :D
Poslednja izmena od Jef Costello u Pon Apr 07, 2014 5:50 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Ima da se skine Continiuum 4 epizoda treće sezone, Arrow E18 S2, Davinčijevi demoni E3S2.
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Veliki sam ljubitelj muzike,stripova i pokretnih slika,tako da mi je bas drago zbog ove teme.

Poslednja dva filma koja su me bas 'dojmila' su:

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Inace vec neko vreme me vuce da se zarobim sa serijom "The Walking Dead" pa me zanima jel' je neko sa foruma gleda i kakvi su utisci?

"Old boy" sam gledao pre par godina i znam da mi se dopao i da je poprilicno brutalan.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 155
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]