Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Stiglitz napisao:Sva sreca da si ti bio iza njega a ne on ispred tebe :lol:
Slika
Korisnikov avatar
By Antoine
Vincent Vega napisao:
Stiglitz napisao:Sva sreca da si ti bio iza njega a ne on ispred tebe :lol:
Slika
:laughing-rolling:
Korisnikov avatar
By Kure
J.Erving napisao:
MILOS OBILIC napisao:
Kum Žoržo napisao:....
EDIT: @ MO Sto se plakanja tice, to je ta fina razlika izmedju iskrene emocije i pomodarstva. Nesto kao razlika izmedju toga kad ti odes na tekmu u Arenu sinoc i iskreno se radujes i zanima te i kad krenes da pises o zenskoj kosarci na forumu kako bi pokazao kako i ti nesto o kosarci znas sto niko drugi ne zna. ;)
[highlight=#ffff40]Sta ti znas dali ja prati zensku kosarku ili ne? Tvoja stvar sto ne pratis idi gledaj koledz,bejzbol, ako te ne zanima zenska kosarka. Ne moras da pises da li ja pratim ili ne pratim kad ne znas da li ja prisustujem mecevima ili ne.
Ove godine sam gledao sve meceve Sapca kod kuce, sem prvog kola protiv Vrsca+mec Zvezde u Beogradu+dva meca Vojvodine uzivo + jos dosta utakmica kao snimke na you tube tako da bih te zamolio da ne da pricas o necemu sto ne znas.[/highlight]
[highlight=#ff4040]Ni ja ne zna dali ti prati zensku kosarku, ali zna da ne prati pravopis No nema veze, i ne trea ti, koi ce ti[/highlight]
Ха, ха, ха, најбоља преписка икада....
Korisnikov avatar
By Kure
MILOS OBILIC napisao:
Vincent Vega napisao:
MILOS OBILIC napisao:http://www.kkradnicki.rs/klub/press/nik ... tizan.html
Sta ce biti sa vama posle odlaska [highlight=#ff40ff]Djindjica[/highlight] u penziju? Jedina sansa je da vam gradonacelnik predje u SNS.
Hajd' sad lepo ugasi racunar i odmori malo. Umoran si...
[highlight=#ffff40]Sve je to isto.[/highlight]
Човек је данас једноставно незаустављив... Го МО! :lol:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:Ono sto me zanima je Sport i istorija sporta, pracenje sportskih utakmica, a za to nema fakultet. Zato i propadamo kao nacija.
Korisnikov avatar
By Antoine
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:Ono sto me zanima je Sport i istorija sporta, pracenje sportskih utakmica, a za to nema fakultet. Zato i propadamo kao nacija.
Potpuno jasno. Ja sam hteo da studiram NFL, ali kažu nema :shock: 'Bem ti državu.

Послато са U8815 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: