Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By rudonja
MILOS OBILIC napisao:Vidim da neke dve devojke pricaju "neki cudan jezik", a nije Madjarski. Vuklo me je da je Slovacki. To jes sto posto je Slovacki. Ipak moze se reci da sam razumeo mozda 5 posto sta su one pricale.
Inace cini mi se da su Srbi manekeni iz Novog Sada i devojke iz okolnih mesta tipa Futog, Backi Jarak, Temerin, Srbobran i ostala pregradja i gradovi po Juzno Backom okrugu najgori deo Srbstva. Sve utripovani momci i utropovane devojke, a u svrari sa sela. Takodje i oni iz Ludaje ( Kikinde ) nisa bas cisti :D .
Normalnije se monasaju Madjarice, Slovakinje i ovi nasi iz R.Srpske i momci iz tih madnjih gradova pored NS.
Ovi dole iz Smedereva i Pozarevca mi deluje dosta glupo i zatucano, mada nisu losi u dusi :D
Korisnikov avatar
By GetBuckets
Park napisao:Jahic 208 C Bosanska sekvoja.Mogo bi se isklesat dobar trokrilni ormar.
Hahahaha pola sata sam se valjao :-D :-D :-D
Korisnikov avatar
By rudonja
Antoine napisao:
MILOS OBILIC napisao:
dovlimir napisao:takoe tebra Kobi: http://www.nbaserbia.com/vesti/10111/ko ... merikanaca :)
To Kobi legendo.
Edit: Kakav je samar udario ovom izjavom Antoinu velikom poznavalacu koledz kosarke. Verovatno da je sada iznerviran. :D :D :D
Ma jok, navikao sam, tako se Kobe i ja stalno peckamo :?
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Yopitsch-Kurz napisao:
Salvatore Guliano napisao:Sto Lazinjo ne igra?
Ne zna!
Korisnikov avatar
By rudonja
Antoine napisao: U d... da ljubi onog ko ga je doveo u KKP i onog ko ga je stavio na četvorku jer u suprotnom ne bi video dres reprezentacije ni na Limundu.
Korisnikov avatar
By rudonja
MILOS OBILIC napisao: Edit: U Norveskoj se nosi dres FK Sipurske Livade iz Sapca. Hvala momcima za promovisanje kluba i u dalekoj Norveskoj:
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/ ... 7d9a71851b
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol:

КК Partizan 24/25

Partizanu fali skok igrac, bukvalno ne vidim igrac[…]