Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By flameni
grobar sa kosova napisao:Covicu znam da citas nas forum i znam da si video sta sam pisao o Bobiju ali zajebao si se!Bobi je dobar igrac ali samo ako bi igrao u Partizanu!Kod vas ce propasti kao i vecina igraca do sada!Unistili ste samo karijeru Bobiju i nista vise!
Korisnikov avatar
By Karaburac
flameni napisao:
grobar sa kosova napisao:Covicu znam da citas nas forum i znam da si video sta sam pisao o Bobiju ali zajebao si se!Bobi je dobar igrac ali samo ako bi igrao u Partizanu!Kod vas ce propasti kao i vecina igraca do sada!Unistili ste samo karijeru Bobiju i nista vise!

kako je ovo meni promaklo ? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Treba napraviti Wall of Fame - ovaj post na prvom mestu :)
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Knofler napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Brale kako su te namestili, za Nobelovu nagradu. Stvarno vrhunski!
Imao si dva sastanka sa njom, jel tako? U stanu pa u kaficu :lol:

EDIT: bese neki karmin, zajebane carape?
Sto jes' jes'. Izlevatili me posteno.

Jos se ja napalio ko majmun marmozet, pokazali mi satro njenu sliku, to neka prepicka brate.
U zurbi se iskasapio brijacem :D
Slagacu da li sam ponio buket cvijeca ili nesto drugo, ima 7-8 godina od nemilog dogadjaja.

Kacam uso u stan, umalo infarkt da me strefi. Ljudi moji njoj se sifoni otegli do pupka a ruke kao kosarkasima ,nenormalno duge.
Ajde sad, da ne bjezim, mislim zena ce skapirati sta je.
Kad njoj ovi moji levati rekli da ja znam da je ona starija 20 godina od mene te da sam ja zigolo!!!
Lujka zakljucava vrata, mene neki samrtni znoj obliva, a bio je to drugi-treci sprat (zgrade "Pet Udovica" blizu Morace, @Rudonja zna sigurno gdje su).

Bjezi crni sine, satrace te ova Amazonka mislim se, te ja nekako smugnem kroz prozor ali sam bgm uganuo lijevu nogu.

Posle 10-ak dana eto nje ulazi u kafic, opet joj drugovi kurve napunili glavu da sam htio da je iskoristim, pa torbom po meni...blam i danas kad se sjetim :)
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
haha classic knofi :clap:
au al je bilo dobrih postova tokom ovih godina,trebalo je to cuvati...meni je onaj autora saleta banjca kad se probudi pored (ispostavi se kasnije gotivne) ribe koja nije grob nego grobina :D
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
sa starog brate,pre milion godina...najveca koncentracija tih postova bilo za bivstvovanja tokija
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jebi ga....
Pazi ovo:
SASA BANJAC napisao:
Knofler napisao:Slusaj 'vamo neobrazovana rajo; sa zenama treba ostro od starta.
Ako je:

A) riba sama u lokalu, tada ide frontalni napad jer ceka da joj neko pridje. Nema cile mile, nema e jel mozemo da se upoznamo i slicne laprdarije. Njoj treba maco i dajte joj to.
[b]Siguran hod ka njoj, bez gledanja u pod ili u stranu i odmah se baca spika tipa "Gledam te neko vrijeme, pa rekoh da te nesto upitam. Na koja muvanja padas?"[/b]Uspjesnost zvake je zapanjujuca, cak i da odbije prvi napad.
B) Dvije ribe za stolom/sankom. Salje se pice, po mogucnosti ono sto vec piju. Taktika tajni agent. Obicno je jedna bomba a druga les.
Ceka se da ruzna u wc (otici ce, ne brinite).
Prilazi se zgodnoj i spusta joj se rep raspitivanjem o njenoj ruznoj drugarici.
Ona ocekuje da nju startujete, ali dozivljava sok i krizu ega jer je u zenskoj prirodi da se ona isprsi i pokaze da je ona bolja.

C) vise riba u lokalu, tada se primjenjuje pravilo 2+x.
Dvojica prilaze damama i u zavisnosti od uspjeha akcije prikljucuju se ostali jarani. Dobro je da je rezervoar pun u ovakvim situacijama.

Yopicu su doveli maloljetnu Albanku iz Elbasana za 500€ i kacu sira i ozenili ga.
Hahahahahahhahahahahahahahahaa,ma ne majke mi ovo je nenormalna noc na forumu...Cekaj jel pun mesec sta je bre ovo,veceras ??? Hahahahhahahhaaa....

Ali Siguran hod ka njoj, bez gledanja u pod ili u stranu i odmah se baca spika tipa "Gledam te neko vrijeme, pa rekoh da te nesto upitam. Na koja muvanja padas?" Pa ne,ovo je za naslovnu stranu clog foruma,prejako je potpis...

Ubi ti mene ako si ti i malo normalan Knofi... ja ne verujem,hahahahhaha...Pa dobro si ti i ziv sa svojim metodama :)) Jes ti bre jebo nekad :)))

Sad ce Yopic da te naguzi za "Albanku" da ces da vices "dud,dud.dud" do 1maja :)))
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 14
ABA fantasy

Vidi ja sam pobedio 97-95! Kakav user! :lol: