Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By hazarder
Da vas pozdravim sve, pisete brzinom svetlosti.

Ako sam nesto naucio u zivotu, pogotovo kroz stvari koje su mi se desavale, nema predaje. Kada se osecas zgazeno, ponizeno, kada mislis da nema resenja i izlaza, kada mrzis sam sebe i sve oko sebe, kada osecas da si sam, tada podigni glavu visoko, borba neka traje do kraja, do iznemoglosti, do krajnjih psihofizickih napora. Kada je najteze, vera mora da bude najjaca.

Svaka cast za izgled foruma, nadam se da pisati svi koji su pisali i na kosarka.rs forumu.
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Treba da pokrenemo inicijativu da se sto pre prebacimo ovde.
Em bolje izgleda em je nase em ako se prolongira dvojni forum, ljudima koji se muce oko ovoga pakujemo vise posla oko prebacivanja novih stvari.
Nije posteno prema njima.
By Knofler
E, cisto da ne zaboravim, Marlon=Knofler.
Sajt mi je progutao i nick Knofi i nick Knofler, registrovao sam se ranije, vrv Lika jos nije bio sve sredio pa zato. Ne prihvata mi sifre ni za jedan od ta 2 nicka, pa sam morao ovaj da otvorim ;)
Korisnikov avatar
By Lika
Marlon napisao:E, cisto da ne zaboravim, Marlon=Knofler.
Sajt mi je progutao i nick Knofi i nick Knofler, registrovao sam se ranije, vrv Lika jos nije bio sve sredio pa zato. Ne prihvata mi sifre ni za jedan od ta 2 nicka, pa sam morao ovaj da otvorim ;)
Knofi pa sve mu jebem, oćeš da ti promijenim nick u administraciji u Knofler opet? :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ubicatigrova napisao:Treba da pokrenemo inicijativu da se sto pre prebacimo ovde.
Em bolje izgleda em je nase em ako se prolongira dvojni forum, ljudima koji se muce oko ovoga pakujemo vise posla oko prebacivanja novih stvari.
Znaci napusti Vladimirce i ponovo u SAD-e?U kom gradu si tamo.Jel Cikago bio u pitanju ili gresim?
By Knofler
@Lika
Ma ne moras bre, i ovaj nick mi je nekako cool :banana-blonde:
By strelac
ubicatigrova napisao:Treba da pokrenemo inicijativu da se sto pre prebacimo ovde.
Ljudi napravise,radi i sad se pise i tamo i ovde.Tamo jedva mozes da se ulogujes.

Nerazumem ljude..
Korisnikov avatar
By Lika
Marlon napisao:@Lika
Ma ne moras bre, i ovaj nick mi je nekako cool :banana-blonde:
Ma ne može Knofler da bude Marlon, ne ide brate, nikako :techie-error:
By Knofler
Dobro ako insistiras, zbog mene se ne moras cimati. Ako promijenis nick onda zahtjevam posebnu titulu generalisimus/marsal jer Knofler je jedan :D

Takva vedeta mora imati i prikladno zvanje.
Korisnikov avatar
By Lika
Marlon napisao:Dobro ako insistiras, zbog mene se ne moras cimati. Ako promijenis nick onda zahtjevam posebnu titulu generalisimus/marsal jer Knofler je jedan :D

Takva vedeta mora imati i prikladno zvanje.
Smislićemo nešto ;)
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 3818

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]