Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By milanezija
Slika PCF 13 basketball manager, novi delovi poput crtanja akcija i odluka koji igrac ce zavrsiti akciju. Izlazi u januaru!!!
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
ma da dodji cici !!! kako cu se izivljavati nad tim.
nego izgleda da su se bas potrudili oko ovog novog nastavka, prosli su bili veoma povrsni i nije bilo napretka izmedju 11 i 12

koliko vidim ovo ce biti nesto mnogo bolje i drugacije.
@milanezija brate najvise me nerviraju u ovoj igrici transferi, mnogo se tesko dovode igraci i uglavnom izvisim za vecinu koji su na transfer listi i ono ucitavanje to me bas ugusi
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Neki link i objasljenje kako da skinem NBA 2013?
Korisnikov avatar
By Grotesque
Football Manager 2013 je pre neki dan na GMG (Green Man Gaming) bio za 10 evra.
Često izbacuju te popuste, a imate na sajtu s vremena na vreme i vaučere za popuste od 10, 20, 30%.

Što se PCF Basketball Managera tiče, meni je to fenomenalna igra.
Pretprošle sezone sam čudo napravio, do resetovanja one hall of fame liste na sajtu nisu mogli da me maknu sa 2. i 3. mesta.
:)
Poosvajao sam sve što je moglo sa Partizanom, čak sam tamo u 3. ili 4. sezoni dotle došao da sam imao oko 10kk evra za plate budžet.
Moram da se pohvalim da je dosta mojih sugestija usvojeno od strane developera igre i da sam, koliko god mali, trag ostavio u razvoju.
Super će biti ovaj novi, bez sumnje.
http://www.fantacanestro.net/ pa pratite detalje koga zanima.
Korisnikov avatar
By fanste90
Jbt nisam ni znao da ovakvo nesto postoji,taman da ga ove godine zamenim sa fm2013...Kada izadje jel mozes neko da okaci link(ili je mozda piraterija zabranjena na forumu)...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Koliko ja znam nikakvi linkovi ne smeju da se kace. Pak, privatno moze da ti posalje neko ako zna.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Karaburac napisao:Koliko ja znam nikakvi linkovi ne smeju da se kace. Pak, privatno moze da ti posalje neko ako zna.
oke.neka posalje neko ako zna
Korisnikov avatar
By fanste90
Karaburac napisao:Koliko ja znam nikakvi linkovi ne smeju da se kace. Pak, privatno moze da ti posalje neko ako zna.
Ok,zato sam i napisao da je mozda zabranjena piraterija.Kad igrica izadje neka mi neko posalji link na pp...
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
fanste90 napisao:
Ok,zato sam i napisao da je mozda zabranjena piraterija.Kad igrica izadje neka mi neko posalji link na pp...
hahaha :)
kewl :mrgreen:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]