- Sre Mar 26, 2014 6:46 pm
Nije mi jasno po čemu i zbog čega bi trebalo izjednačavati zasluge KKP kao državnog i KKCZT kao privatnog kluba.
Nije mi jasno zašto bi država finansirala privatni klub.
Nije mi jasno po čemu je to KKCZT zaslužila tu halu, kojim rezultatima. I pored toga što taj privatni klub ima svoju dvoranu u Železniku.
Nije mi jasno kako je moguće izjednačiti F4 Evrolige sa četvrtfinalom Evrokupa, koji je u poređenju sa Evroligom drugorazredno takmičenje. Da li se to avansno nagrađuje potencijalno polufinale Evrokupa? Da ponovim, polufinale drugorazrednog takmičenja? *
Nije mi jasno, čak i kad bi spinovali informacije (da će ta novoizgrađena hala služiti za treninge zamrznutog državnog kluba KK Crvena Zvezda) čime je navedeni zamrznuti državni klub, odnosno kojim rezultatima, zaslužio dobijanje hale za trening koja je KKP obećana isključivo kao nagrada za postignute rezultate u Evroligi, promociju grada i zemlje, blablabla.
Nije mi jasno šta će se dešavati kada istekne ugovor o zakupu imena i grba originalnog KK Crvena Zvezda. Da li će onda novoizgrađenu halu deliti KKP, Crvena Zvezda i bivša Crvena Zvezda Telekom, a tada već FMP?
Ili će pripasti samo državnim klubovima? Ili neće nikome? Ili će pripasti samo klubu iz Železnika?
@MileBl, nadam se da sam ti pojasnio ono što mi nije jasno. Sada očekujem odgovore.
U ovoj konstelaciji snaga, osvajač Evrokupa je tek 17. ekipa u Evropi, u najboljem slučaju. Jer, osvojio ga tim koji je tu od početka ili tim koji je ispao iz Evrolige, zaključak se sam nameće - nije valjda da moram da nacrtam i to zašto je osvajač Evrokupa 17. ekipa u Evropi??
1 klik više
15000 postova manje