Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By 3EMYH
@ mexanicar
Igram ja World of tanks. igram je vec nekoliko godina, jos od beta verzije. Meni se svidja, mada sam ja zaludjenik za WWII. U fazonu je Counter strike, samo sa tenkovima. Hocu da kazem imas tim od 15 tenkova i kidas se protiv drugih 15. Pritom imas gomilu tenkova, jedino je zajebano sto kreces sa najslabijim pa polako istrazujes sve bolje i bolje. U principu nije losa da ubijes sat dva kad imas vremena.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Evo posto opet pri kraju godine nemamo po neki cas krenuli smo na kanter 1.6 lan verzija pa igramo 5 na 5 i trosimo Bogu dane.Nisam neki majstor u kanteru,cak sam najgori ali je u drustvu sve zabavnije.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Ljudi dragi, koliko ovdje ljudi igra CS, kontam da smo brualno losi ali bi mogli napravit neku zajebanciju, zamislite Banjca da igra, da ga koljemo svi...
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
verovatno smo svi igrali, al ja nisam bas odavno
Ja sam za te akcije samo sto cu ja malo teze to da izvedem logisticki.
Al bilo bi skroz zanimljivo
Korisnikov avatar
By Gale
texxxdrummer napisao:Ljudi dragi, koliko ovdje ljudi igra CS, kontam da smo brualno losi ali bi mogli napravit neku zajebanciju, zamislite Banjca da igra, da ga koljemo svi...
AAAAAAAAAAAaaaaaahahahahhaha, ovo je najzamisao ikad!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ja sam limitiraniji od Banjca verujte.
Ali zato Fifu derem
By Knofler
Ako treba nesto za PES ili Hitmana tu sam svoj na svome.
Bez lazne skromnosti, doktor Pro Evolutiona :D
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
texxxdrummer napisao:Ljudi dragi, koliko ovdje ljudi igra CS, kontam da smo brualno losi ali bi mogli napravit neku zajebanciju, zamislite Banjca da igra, da ga koljemo svi...
PA GDE BAS MENE DA KOLJETE SVE VAS JEBALO :))))
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Sale nisam siguran, al cini mi se da tex ima neki pik na tebe.
Ne znam samo zasto imam takav utisak :D
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
ubicatigrova napisao:Sale nisam siguran, al cini mi se da tex ima neki pik na tebe.
Ne znam samo zasto imam takav utisak :D
Pa brate,ljubomoran je na moju nelimitiranu personu...Ne zameram mu ja.
Takav utisak imas jer ide zamnom po temama,olajava me,pljuje i maze blatom...Uzmem brate da jedem,popusti mi malo paznja,brkata spodoba metila 5 postova protiv moje malenkosti...pritaji se,tu je i cuti,i tacno oseti kad meni popusti paznja i evo ga ostrvi se,ispise 5 postova i opet se pritaji...
I gle sad ja moram off,sad ces da vidis kako ce da se rasprdi...Ali prenesi mu da cu da ja dodjem kasnije...
Jos ocu da kazem da ima rekte brkove,takoreci kao pubertetlija...ali dobro sad to nema veze...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]