Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Uprkos sto je bila praksa
da citaju Engelsa i Marksa
citao sam Hegela i Kanta
to je bila teza varijanta
Korisnikov avatar
By Zex88
milan2904 napisao:Koliko vidim,jedino se ja ovde bavim prirodnim naukama :-)!
nisi jedini ;)
Korisnikov avatar
By Karaburac
rudonja napisao:
Karaburac napisao:Nemate vi pojma, kada vas profa na ispitu pita kao mene ''U kakvom su kolega srodstvu Pelops i Agamemnon?'' onda je to situacija kada se ustaje, uzima indeks i izlazi napolje. :)

Mislis Pelop? Prilicno sam siguran da je Tantal njega servirao bogovima. Znaci, Pelop dodje Agamemnonu neki blizi/dalji predak. Jel da?
Ma dal je bitno, lik po kojem je Peloponez dobio ime u svakom slucaju sam na njega mislio.
Ma jesu u nekom srodstvu, ali u kakvom nemam pojma. Ludi Mirko kad krene da se hvata za te gluposti. Kao kad smara studente na vezbama da znaju svakog ojkista za sve grcke kolonije.
Korisnikov avatar
By zola
Joomla10 napisao:Kod nas ko nije znao sta je govorio Diogen iz bureta i da detaljno objasni cuveni primer za nemogucnost slobodne volje - Buridanov magarac taj filozofiju polozio nije :) .

Po meni Hajdeger je imao i daleko razumnije shvatanje filozofije od ostalih, ali je meni npr Uvod u metafiziku bio jako tezak za citanje, pa sam to iz skripte samo prelistao.
Ja sam prva generacija bolonjaca na FPN-u i tumbali su nam neke ispite, nisu ni oni znali sta ce i kako, tako da sam imao srecu da nisam imao filozofiju, TPS kod Podunavca, a metodologiju sam imao samo prvi deo knjige. Izvukao sam se maksimalno. I meni je Vladalac omiljeni od te literature
Korisnikov avatar
By Joomla10
zola napisao:
Joomla10 napisao:Kod nas ko nije znao sta je govorio Diogen iz bureta i da detaljno objasni cuveni primer za nemogucnost slobodne volje - Buridanov magarac taj filozofiju polozio nije :) .

Po meni Hajdeger je imao i daleko razumnije shvatanje filozofije od ostalih, ali je meni npr Uvod u metafiziku bio jako tezak za citanje, pa sam to iz skripte samo prelistao.
Ja sam prva generacija bolonjaca na FPN-u i tumbali su nam neke ispite, nisu ni oni znali sta ce i kako, tako da sam imao srecu da nisam imao filozofiju, TPS kod Podunavca, a metodologiju sam imao samo prvi deo knjige. Izvukao sam se maksimalno. I meni je Vladalac omiljeni od te literature

Kolega :D . Koji si smer bio? Meni i dan danas zao sto zurnalistiku nisam upisao, vec politikologiju... Veruj mi izvukao si se zaista maksimalno :lol: .
Cekaj to je 06/07 generacija, jel da?
Korisnikov avatar
By zola
Joomla10,
da, generacija 2006/07. a smer medjunarodni. Sad zavrsavam master na ekonomiji. Ne znam sto ti je zao zbog zurnalistike, jedino sto su tamo ubedljivo najbolje ribe
Korisnikov avatar
By Joomla10
zola napisao:Joomla10,
da, generacija 2006/07. a smer medjunarodni. Sad zavrsavam master na ekonomiji. Ne znam sto ti je zao zbog zurnalistike, jedino sto su tamo ubedljivo najbolje ribe
Pa zar treba bolji razlog :lol: ? Mada 07/08 generacija politikolozi i zurnalistika UBEDLJIVO najbolje ribe :lol: . Moja sreca sto sam tu imao par ortaka koji su isli sa nama na tekme, pa smo koleginice zvali da dodju kod nas u stan da im damo skripte :lol: .
Korisnikov avatar
By rudonja
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Heisenberg
rudonja napisao:
Karaburac napisao:Nemate vi pojma, kada vas profa na ispitu pita kao mene ''U kakvom su kolega srodstvu Pelops i Agamemnon?'' onda je to situacija kada se ustaje, uzima indeks i izlazi napolje. :)

Mislis Pelop? Prilicno sam siguran da je Tantal njega servirao bogovima. Znaci, Pelop dodje Agamemnonu neki blizi/dalji predak. Jel da?
Dodje mu ujak od strica po kevinoj liniji.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
U susret FEST-u,otvara ga ultimate badass

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]