Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Poska napisao:

Ја сам ово покушавао са виљушком и упаљачем као и другим пивом, али ми не иде...
eeee Poska poluga je cudo, samo dobar oslonac i pomerices zemlju otvorices pivo sa cime pozelis :mrgreen:
By surda
Edit: Stigliz brzi
Jos je i citirao Arhimeda :D

Elem, pogledaj malo bolje video i uporedi to s nacinom kako ti otvaras. Cijenim da je tako najbolje, osim ako nemas nekog da te nauci :D
Korisnikov avatar
By Poska
Ма мени су и показивали, али ја ову руку као ослонац очигледно лоше постављам и због тога и није успешно... :?

Него ово како ја радим је делотворно, мало испаднеш из штоса када не радиш дуго(као ја, то је углавном период лета, када се пије у насељу), али брзо и ефикасно је :D
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Kum Žoržo napisao:...
Inace, kad smo vec kod piva iz tog dela Evrope, u Srbiju su poceli da uvoze ovo

Slika

Ko voli psenicna piva, upravo mu je stigao sampion u toj klasi. Po meni bolji i od Paulanera i Erdingera, pa cak i od franjevackog. Potrazite u specijalizovanim radnjama i lokalima, necete se pokajati.
E, ovo se zove preporuka!
Jesi li saznao gde ima da se kupi? Častio bih se time danas (pod uslovom da položim ispit, drž'te mi fige).
e otvorena je pivara u mom bloku prosto sam se obradovao na tu vest :D i ima bas ovo pivo sto je Kum stavio :D

inace vi ste hvalili Kabinet pivo, meni nije nesto specijalno pio sam ga dva puta u dva razicita paba i mogu reci da mi se nije svidelo jer ima neku aromu koja vuce na neko voce pa je nekako sladunjavo. moguce da je to jer sam pio toceno, ali oba puta razlicito sam probao i skontao da je skoro isti ukus. jel su sva takva ili sam ja bas ubo dva pogresna ? :D
Korisnikov avatar
By Kum Žoržo
Verovali ili ne, ali ja tek sada vidim ovu temu :?

Mojoj sreci nema kraja! :D

@Vega

Ima Weihenstephan u Samo Pivo, Pivopijama, Miners Pub-u i Beervilleu ja mislim. Za sada ga nema u prodavnicama robe siroke potrosnje, a i ne verujem da ce ga biti.

@ SG

Pa brate koja si pio? Imaju bar 7,8 razlicitih piva. Po opisu bih rekao da je bila IPA Supernova, sto je za mene jedan jako solidan IPA. Problem je sto ljudi kod nas nisu navikli na to, pa im smeta aroma voca. Meni se, pak, dopada, pogotovo u letnjim mesecima. Za sva ostala godisnja doba porteri, stautovi, belgijski ejlovi...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]