- Uto Apr 16, 2013 7:49 pm
Stariji se secaju, a mladji ce nauciti ko je Rob Lowe. Pocetkom poslednje decenije 20 veka, pojavio se film koji je TRIBUTE zenskim stopalima. Savremena verzija bajke o Pepeljuzi. Ribe su otkidale za Rob Lowe-om, a nas bend Babe ga je opevao u pesmi Rob Love. Na prvo slusanje neupuceni ce misliti da je zaista rec o himni rada ali pravi foot ljubitelji znaju o cemu je rec. U refrenu pesme kaze>" Ja sam rob love, rob love, rob love, Rob Lou
[BBvideo 560,340]If the Shoe Fits[/BBvideo]
Plakat cuvenog filma sa kadrovima stopala Pepeljuge

San svake zene je da vidi muskarca na kolenima kako joj oblaci cipelu. Svi znamo da se tu ne radi o cipelama, a ta tema je obradjena i u nekim filmovima xxx produkcije. U elitnim prodavnicama obuce svetskih metropola dobri frajeri oblace cipele gospodjama. Neke od njih sate provode u radnjama probajuci obucu. Nije cudo sto svaka gospodja koja drzi do sebe ima pun plakar cipela. Setite se ovih reci kada jednog dana udjete u kintu i kada vam supruga bude kupovala cipele kao kelerabu na pijaci
Od lepog stopala do prepona, treba pola sata ako ste sladokusac
Odo ja sa teme, dok nisam pokvario omladinu 
Svaka zena sanja da bude necija Pepeljuga (tasta je zla maceha iz price
)

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
[BBvideo 560,340]If the Shoe Fits[/BBvideo]
Plakat cuvenog filma sa kadrovima stopala Pepeljuge

San svake zene je da vidi muskarca na kolenima kako joj oblaci cipelu. Svi znamo da se tu ne radi o cipelama, a ta tema je obradjena i u nekim filmovima xxx produkcije. U elitnim prodavnicama obuce svetskih metropola dobri frajeri oblace cipele gospodjama. Neke od njih sate provode u radnjama probajuci obucu. Nije cudo sto svaka gospodja koja drzi do sebe ima pun plakar cipela. Setite se ovih reci kada jednog dana udjete u kintu i kada vam supruga bude kupovala cipele kao kelerabu na pijaci
Od lepog stopala do prepona, treba pola sata ako ste sladokusac
Svaka zena sanja da bude necija Pepeljuga (tasta je zla maceha iz price
[BBvideo 560,340][/BBvideo]