Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Antoine napisao:
Karaburac napisao: Ja FM igram iskljucivo sa Wrexham-om! Znam da je Toine jos ludji, on je uzimao valjda neki tim koji je jos jednu ligu ispod ovog mog :lol:
Slika

Slika
Ha, Skorojevic, tim mu osnovan tek 1909, zato su Crveni Zmajevi toliko mocni 1864.g. osnovani :)

Zezanje na stranu, uvek su mi bili zanimljivi ti klubovi koji imaju bogatu tradiciju, ali su u nekom periodu posrnuli, pre nego sto je Wrexham odneo apsolutnu pobedu u mom srcu, igrao sam sa Notingemom (kad su dotakli dno) i Napolijem (kad su ispali u trecu ligu).
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Karaburac napisao:Boranija, redovno ih derem :D
S njima sam igrao sejv prosle godine i dogurao do cempionshipa i gulio tamo tri godine i ne mogu ni blizu 10. mesta da dodjem...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam Wrexham uveo bez vecih problema u premijer ligu, tu pak nastaju problemi. Jos u championship-u sam imao ubedljivo najmanji budzet (duplo manji od prvog sledeceg), a mozes misliti kakva je situacija tek medju najboljima. Licno moj najveci uspeh je kad sam (dok sam bio u trecoj ligi) uspeo da osvojim liga kup, tad mi je reputacija skocila na world class. Inace, jedina stvar koja me nervira u engleskom fudbalu su radne dozvole, toliko perspektivnih crnaca iz Nigerije i ostalih africkih zemalja sam otkrio koji bi igrali za sendvic, ali nisam mogao da im sredim radnu dozvolu :( Dobro je pak sto u africkim zemljama ima dosta onih sa dvojnim drzavljanstvom Engleske, Francuske, pa i Nemacke te sam njih lovio jer onda nema problema.

Inace, zaista je vrhunski osecaj kad omladinsku skolu podignes od nepostojece do 2 nivoa, podignes trenazne prostore na najvisi nivo i dogradis stadion.

Mislim, da mi je najveci problem sto sam u FM-u preveliki Pirocanac, bukvalno nikad nisam platio ni milion obestecenje, a i obestecenje placam samo kad procenim da cu uzeti visestruko vece kasnije :D Obicno sve igrace uzimam za dzabe i prodajem ih cim traze vecu platu :lol:
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]