Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Stiglitz
Od menadzera ima i gora bolest zove se hearts of iron :lol: mada i silent hunter zna da ubije ceo dan :)
Korisnikov avatar
By Poska
Ни ја нисам баш упућен у ово за комп, али сам наговорио ћалета да ми среди, пошто ми је потребан бржи рачунар. Тако смо узели нову матичну плочу(немам појма коју), нов процесор(амд атлон са 4 језгра 3.2 гхц) и 8гб рама. Нисам мењао графичку једино, она ми је слабија, али ми тренутно није ни потребна, не играм игрице толико. Потписао уговор са Сбб-ом, узео нет од 25 и 2мб уплоад, за који месец ћу да се пребацим за 300 дин скупље на 45 и 2.5 и то ми је идеално. Сада је супер, ту ће бити перфектно. :D
Korisnikov avatar
By Gaja
Valderama napisao:Seća li se ko stare igrice Age of Empires? To je prva video igra koju sam igrao preko kompa, mislim da je 1998. godina u pitanju.

Uostalom, koje godine ste kupili prvi komp i koliko ste ga puta menjali?
hahah bas sam bratu spomenuo sta misli o tome da igramo Age of Empires :) Igrali smo prvo Generals pa Age of Mitology, sad Battle for Middle earth i sad razmisljamo koju igru sledecu...
Inace, prvo sam imao Komodorac. Secam se kad dosli neki ljudi da ga kupe, plakao sam ko kisa :D I onda mi cale kupi bombu od racunara, Amigu 500 koja radi mislim na 5 MHz i 512Kilobajta memorije :lol: Narucimo u novinama Mortal Kombat 2 i po ceo dan ne izlazimo iz kuce :)
Evo neke igrice koje sam obozavao
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=ULzHgRWdlf4[/BBvideo]
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=46J-tm-tWlI[/BBvideo]

A ne znam da li neko igrao ovu? Igra prava mozgalica, znam da nisam mogao da predjem jedan svet jer je bila nega slagalica i to nisam umeo da sklopim da mi se otvori prolaz.
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=iENsnbU651U[/BBvideo]

Inace sad sam zarobljen u vremenu, racunar nisam kupio 10 godina tako da igram Kanter, Heroes3, Caesar3 i FM2008 :D
Korisnikov avatar
By Poska
После овог мењања компа нисам убацио ни једну нову игрицу, осим Сталкера што сам играо. Има ли вас још који играте Кантер? Да га убацим, па да пикамо на неком серверу сви? :D

Иначе пронашао сам слике из Фм-а, изгледа да овде нема опција да иде директно из компа, па ћу вечерас да се исцимам да вам окачим. Биће дужи пост, пошто има доста слика, да видите ви те успехе. 8-)
By Tamerlan
jedva čekam da vidim. ja sa Arsenalom teškom mukom uzmem Premijer ligu, a o Ligi šampiona da i ne govorim. Jedno vreme sam gluvario na sajtu specijalizovanom za FM i bilo je likova koji su sa Zvezdom osvajali Ligu šampiona! :geek: U tim trenucima mi se igrica - koja je nominalno realna simulacija - zgadi.
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao: Ja FM igram iskljucivo sa Wrexham-om! Znam da je Toine jos ludji, on je uzimao valjda neki tim koji je jos jednu ligu ispod ovog mog :lol:
Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja sam pisao jedno vreme na serbianfm imam tamo dve price, a ovde sam pisao pre dve godine jednu. U poslednjih dva meseca nisam ukljucio fm sto zbog toga sto me je smorio, sto zbog toga sto sam ucio. Ali to je realno moja najveca bolest i zavisnost.
Korisnikov avatar
By Jomer
ja ovaj FM 2015 najmanje igram jos od 2003, neka sam se zasitio posle 12 godina igranja, najvise igram sa Juzno Amrikancima Velez S, Lece kod italijana, Sefild J kod Engleza,

Da li je neko igrao Dungeon Siege jbt ja se secam 2003 kad sednem za kompom zaboravim na vreme, brisao sam igricu nekoliko puta jer sam primecivao da nenormalno utice na mene
Korisnikov avatar
By Zex88
E nabavio sam FM danas,međutim ne mogu da ga pokrenem..Ima neka caka?
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]