Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Poska
Ја мислим негде око 2005-те можда, али сам и даље по цео дан био напољу.

Прва игрица ми је била Unreal Tournament

Да ли је неко од вас играо можда и за мене најбољу игрицу после ФМ-а наравно, Knights of Honor? Ту постоји и Србија!
Korisnikov avatar
By Karaburac
Prvi komp (ukoliko ne racunamo komodor) je bio 286 kupljen sad vec davne 94-95' (nisam 100% siguran) sa potpuno hightech ekranom u citave 3 boje (ostali jadnici su imali samo belu i crnu, a ja baja sam imao i zutu, crknite dusmani) :)

EDIT: Prva igrica koja se igrala je bio Prince of Persia :D

EDIT 2: Naravno Poska, imam je i dalje na kompu. Inace, mislim da su tu igricu Bugari pravili.
Korisnikov avatar
By Poska
Много је добра игрица, само што ја нисам имао живце за то да играм лепо, ја ударим шифру и ето пара :D

Што се тиче Принца Персије, то сам волео да прелазим, али увек дођем до једног тренутка где станем и то је то. Никада више не одиграм, после и избришем. Тако је било за доста игрица, као и за Асасинс Крид. Једина игрица која је могла да ме држи дуго је ФМ, то сам играо пред крај основне и прве 3 године у средњој по цео дан и ноћ. Није било стајања. Ту није било варања и све сам лепо играо. Имам сезону са Удинезеом, прва година освојена лига, друга година лига и куп и лига шампиона. Врло лагано 8-)

Имам и са Вест Хемом. Док је био у 2 лиги, лига освојена 2-га, оборени сви могући рекорди, имао сам преко 100 поена на крају и много голова. Сећам се да сам довео Стариџа на позајмицу дао преко 50 голова. Друга сезона, ја први у Премијер лиги, доминирао сам, и баталио сам на крају, не знам ни ја што. Мислим да сам имао 6 кола пре краја 7 бодова више од Ситија, шпиц су ми били Адебајор(на позајмици) и Савиола(довео сам га за џ). Тандем смрти је то био. Ако нађем слике, а имам их по компу окачићу овде. Иначе, Фм ми је стварно омиљена игрица, ту сам имао и клан на ФМ Србији, учествовали на тим такмичењима он-лајн и тако. Добра времена су то била
Korisnikov avatar
By Karaburac
Poska napisao:Много је добра игрица, само што ја нисам имао живце за то да играм лепо, ја ударим шифру и ето пара :D

Што се тиче Принца Персије, то сам волео да прелазим, али увек дођем до једног тренутка где станем и то је то. Никада више не одиграм, после и избришем. Тако је било за доста игрица, као и за Асасинс Крид. Једина игрица која је могла да ме држи дуго је ФМ, то сам играо пред крај основне и прве 3 године у средњој по цео дан и ноћ. Није било стајања. Ту није било варања и све сам лепо играо. Имам сезону са Удинезеом, прва година освојена лига, друга година лига и куп и лига шампиона. Врло лагано 8-)

Имам и са Вест Хемом. Док је био у 2 лиги, лига освојена 2-га, оборени сви могући рекорди, имао сам преко 100 поена на крају и много голова. Сећам се да сам довео Стариџа на позајмицу дао преко 50 голова. Друга сезона, ја први у Премијер лиги, доминирао сам, и баталио сам на крају, не знам ни ја што. Мислим да сам имао 6 кола пре краја 7 бодова више од Ситија, шпиц су ми били Адебајор(на позајмици) и Савиола(довео сам га за џ). Тандем смрти је то био. Ако нађем слике, а имам их по компу окачићу овде. Иначе, Фм ми је стварно омиљена игрица, ту сам имао и клан на ФМ Србији, учествовали на тим такмичењима он-лајн и тако. Добра времена су то била
Ja FM igram iskljucivo sa Wrexham-om! Znam da je Toine jos ludji, on je uzimao valjda neki tim koji je jos jednu ligu ispod ovog mog :lol:

Prilicno sam siguran da ti i ja ne mislimo na istog Prince of Persia, ovo o cemu ja govorim je izaslo pre nego sto si se ti rodio :lol: https://www.youtube.com/watch?v=Xv20j8ChtRY
Korisnikov avatar
By Poska
Од тих нижелигаша нисам баш много ишао. Ја углавном играм са Партизаном и то је основна станица сваког новог Фм-а. Понекад узмем неки тим који готивим па њих водим. Иначе омиљен ми је прелазни рок :D

Чисто да се разумемо, играо сам и тог Принца Персија, али у праву си, нисам мислио на њега :lol:
By Tamerlan
Karaburac napisao:
Poska napisao:Много је добра игрица, само што ја нисам имао живце за то да играм лепо, ја ударим шифру и ето пара :D

Ja FM igram iskljucivo sa Wrexham-om! Znam da je Toine jos ludji, on je uzimao valjda neki tim koji je jos jednu ligu ispod ovog mog :lol:

Prilicno sam siguran da ti i ja ne mislimo na istog Prince of Persia, ovo o cemu ja govorim je izaslo pre nego sto si se ti rodio :lol: https://www.youtube.com/watch?v=Xv20j8ChtRY

Igraš FM?!?!? Bejah ubeđen da ne pratiš fudbal.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ne pratim fudbal, ali FM periodicno igram... Do duse, poslednji koji sam igrao je 2012... Mada, realno, koliko treba da pratim fudbal da bih vodio tim iz pete lige? Da necu da dovedem nekog koga znam? :D
Korisnikov avatar
By Poska
И дан данас када би потражио, имам бар 2-3 стране исписане са играчима што овим за мање клубове, што овим за веће. Мојој срећи није било краја када бих открио неког играча, а он се после прода у неки јачи тим у стварности, као да сам ја успео.
Korisnikov avatar
By BogdanB
Prvi komp sam uzeo 2003.godine.
Posle sam promenio komp I mene je taj svet poceo mnogo da interesuje I sam sam ucio kako se sta radi, ucio od drugih, nadogradjivao racunar. Upisao srednju skolu misleci da ce tu da nas nauce nesto ili dopune znanje o racunarima (tako je mislilo celo odeljenje) I kada sam video da nema leba od toga, polako sam poceo da se odvajam od tog sveta dok se konacno nisam odvojio, sada nemam blage veze sta se desava na tom trzistu I kada sam nesto novo ubacio u racunar.
Sada vise koristim telefon nego racunar, ne znam ako provedem sat vremena na racunaru u toku dana.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]