Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Gaja
Joomla10 napisao:
J.Erving napisao:
MILOS OBILIC napisao:Kerole ako je po srpskom Makedonija je Srbija,a ako je po vasem Makedonski je Makedonac.Jel to znaci da su Srbi drzali ceo svet u rukama za vreme Aleksandra Makedonskog?
:lol: Zaplakah.. :lol: Jbte, da l' taj covek stvarno postoji, ili je neki softver u pitanju :lol:
Nemate vi pojma. Covek je filozof, zato je i neshvacen na forumu.

:lol: :lol: :lol:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: ja tek sad video ovo
Korisnikov avatar
By Zex88
Grobar Pg

Да је нама држава у задњих 5,6
година дала колико вама само ове
године барем једном за тих 5,6
година били прваци Европе. Па
само на Амере сад дајете 3,4
милиона еура.
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
BogdanB napisao:Боксер Владимир Кличко ставио је на аукцију своју златну олимпијску медаљу не би ли прикупио новац за незбринуту децу у Украјини. Медаља је продата за милион долара, а човек који је купио медаљу, одмах ју је вратио Владимиру, јер је желео да медаља остане унутар породице Кличко.
Lepo je to sto je prikupio pare za decu. No covek je spijun EU sa zadatkom da EU odalji od Rusije i prizlizi EU. Zato sam ga ne volim.
Korisnikov avatar
By Kure
Јел' рано да прогласимо овогодишњег победника? :lol:
Korisnikov avatar
By Gaja
Yopitsch-Kurz napisao:
MILOS OBILIC napisao:
BogdanB napisao:Боксер Владимир Кличко ставио је на аукцију своју златну олимпијску медаљу не би ли прикупио новац за незбринуту децу у Украјини. Медаља је продата за милион долара, а човек који је купио медаљу, одмах ју је вратио Владимиру, јер је желео да медаља остане унутар породице Кличко.
Lepo je to sto je prikupio pare za decu. No covek je spijun EU sa zadatkom da EU odalji od Rusije i prizlizi EU. Zato sam ga ne volim.
:laughing-rolling:
Korisnikov avatar
By Stiglitz
BogdanB napisao:Treba da dobije admina i televizor :)

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Ima li neka nagrada za predlagaca :lol:

Neka plaketa makar ...
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao:Ja bi' voleo da dobijem veliku sliku @MO-a sa njegovim potpisom,da okacim to na zid :)
ja bih voleo da ga upoznam uzivo, kontam da ili bi se smorio ili bi mi bio jos lepsi zivot jedno 7 puta
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 14

https://x.com/wojespn/status/2062868497529487644/m[…]