Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jasno, odlicne su od prvog puta jer misle da im je poslednje.
Pa onda udri, ono....daj da se potrudim. Mozda da malo promesam?
A magarcu u glavi - lave, ti nisi kralj, ti si car!
By kosta76
Yopitsch-Kurz napisao:Ne budi na kraj srca. Da ti cika Peja (obozavam da o sebi pricam u III licu, poput Staljina) da jedan ocinski savet..
Zapamti dobro i za uvek - ruzne ribe j*bu se ko zmajevi!
E, ali ima jedna kvaka, jedan trenutak koji moze sve da pokvari. Kada uzme da ga blajva i gleda na gore ka tebi, vidis groba pa moras da zatvoris oci ili dignes pogled ka plafonu. Kao super ti je a boris se da izbrises sliku :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Jasno da to ima i svojih prednosti. Taman se zaneses i budes blizu kamšotovanja...pogledas je, aaaaaaa ohladis se - i idemo sve opet, ispocetka :doh:
By kosta76
Yopitsch-Kurz napisao:Jasno da to ima i svojih prednosti. Taman se zaneses i budes blizu kamšotovanja...pogledas je, aaaaaaa ohladis se - i idemo sve opet, ispocetka :doh:
:laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Yopitsch-Kurz napisao:Jasno da to ima i svojih prednosti. Taman se zaneses i budes blizu kamšotovanja...pogledas je, aaaaaaa ohladis se - i idemo sve opet, ispocetka :doh:
jao jao a ona sve gleda gore jer ti imas prelepe macho crte lica,cuti bre tu i zahvali se bogu ako ti neka klekne uopste
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Shomy_lee_jones napisao:
jao jao a ona sve gleda gore jer [glow=red]ti imas prelepe macho crte lica[/glow],cuti bre tu i zahvali se bogu ako ti neka klekne uopste
Jednom i nas dvojica da se slozimo!
Samo fakti - nije sto sam ja ali sam prelep... Imam telo grckog boga i lice latinskog ljubavnika :*
By kosta76
J.Erving napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Stvarno je lambada :clap: :clap: :clap:
Neponovljiv igrac. One duge ruke, kao da visi u vayduhu, samo se izduzi. Hrvati vise cene Drazena( koji je bio masina) ali je Toni po meni najbolji igrac s kraja osamdesetih i tokom devedesetih
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 188
Takmicenja mladjih kategorija

Objavljen spisak za u 20 У20 репрезентација Србиј[…]