Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Salvatore Guliano napisao:Sad mi je bio kum iz Republike Srpske i potvrdio mi je ovo što je rekao Mile pre neki dan, ljudi kojima su izvađena dvojna državljanstva u Srbiji nisu ucenjeni, ali iz poštovanja prema onima koji su im oko toga pomogli dolaze da glasaju danas. Organizovano idu autobusi iz Bjeljine, naravno dobijaju koju crvenu i treba da glasaju za nekog za koga im i kažu.

Tako da, neću reći ništa loše za ljude odatle, ali to je stvano trebalo da se nekako spreči, mnogo prilika je propustila opozicija da se pošteno spremi za ove izbore, samim tim što ima toliki broj glasača na spisku to je već poraz. Ali dobro npr. u Bgu su odradili fin posao, nema nekih ljudi koji su prošle godine preminuli na spisku, a moju suprugu su redovno izmenili i stavili da glasa na mojoj opštini iako je prebivalište promenila pre 3 meseca... BG bi bilo dobro da padne
Ovako nesto:

https://x.com/sspdunavskiV/status/17363 ... 84235?s=20
By milanezija
The Answer napisao:Dolaze iz Bjeljine (ili nebitno odakle, Kruševca ili Beča), organizovano autobusima, dobiju koju crvenu i glasaju za koga im se kaže, u mestu u kom ne žive... i to je sve sasvim u redu... pa jebote...
Pa evo sad snimci kod Arene, nadrealni su

I onda kad se pobuniš protiv toga, imputira ti se da si protiv ljudi preko Drine
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Valderama napisao:Sad ispade da sam ja za izborne manipulacije. :roll:
Jedino sto ispada je da ne citas sta je napisano.
Korisnikov avatar
By skeske
Ljudima iz RS je bitno kakav je odnos Srbije prema njima, nije da su bas svi dosli da uzmu koji evro i glasaju za Vucica.
Ja npr ni za kakve pare ne bih glasao za opciju koja kumuje sa NATO paktom, udaljava se od Rusije i sl pa kad bi od Srbije napravili Svicu. To mi je bitno, i mislim da to i jeste problem jer niti znam kako ljudi tamo zive ni ko je veci lopov, bitnija mi je spoljna politika.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Ko sem Cede (a i on samo lupeta za lajne) je za NATO?
Mnogo se opozicija proziva za neko napustanje Srba i “prodaju” zapadu, dok je ekipa na vlsti potpisala ulazak stranih trupa na Kosovo, pa Briselskim sporazumom dala odlike drzavnosti tom Kosovu, na kraju ostavivsi ih na milost kriminalcima (s obe strane) bez cak i te famozne i promenljive kategorije ZSO.
By Tamerlan
Ponoš, kao predstavnik leve opozicije, na pitanja voditelja i novinara da li je za ulazak Srbije u NATO, nikad nije odrečno odgovorio već stalno ponavlja da je to "pitanje koje će se u budućnosti rešavati".

Marina Tepić je za uvođenje sankcija Rusiji i usklađivanje srpske spoljnje politike sa politikom EU.

Dobar deo njih na Republiku Srpsku gleda kao na srpsku verziju NDH, dok im je Kosovo ispod časti da i pomenu.
Korisnikov avatar
By BBBbbb
Valderama napisao: Ned Dec 17, 2023 7:18 pm Ponoš, kao predstavnik leve opozicije, na pitanja voditelja i novinara da li je za ulazak Srbije u NATO, nikad nije odrečno odgovorio već stalno ponavlja da je to "pitanje koje će se u budućnosti rešavati".

Marina Tepić je za uvođenje sankcija Rusiji i usklađivanje srpske spoljnje politike sa politikom EU.

Dobar deo njih na Republiku Srpsku gleda kao na srpsku verziju NDH, dok im je Kosovo ispod časti da i pomenu.

imas timestamp u videu

a to za RS, vrati malo film pred izbore kad je DS izgubio vlast, kad je Dodik podrzavao DS i govorio isto sto i sad - RS ce nestati ako pobede ovi drugi (SNS) i kako je glas za DS glas za RS.

Jbt Valderama odakle ti punis glavu ovim stavovima...
Pa jel realno da neko misli da dva dezertera i ratna profitera (Vulin i Vucic) brinu vise o vojsci nego sto bi neko skolovano vojno lice? Ova ulaganja u vojsku nisu nikakva ulaganja, vec kradje pri nabavci opreme. Vojna oprema nije nesto sto stoji u cenovnicima i kao takva je idealna kad treba da se ugradjuje.

Kaze drugar danas u selu na izbornom mestu pricaju neke babe - kod ovog makar imam za pastetu, ako dodju ovi drugi necu ni to imati.
Valderama citaj sta ljudi ovde napisu, niko ovde nije generalizovao mrznju prema RS. I razmisli o izvorima informacija il bar pokusaj da se setis sta je ko zaista ranije pricao, a ne da verujes interpretacijama, da za 40ak godina ne budes ko ove babe u redu za glasanje.

Ja sam mislio da ne glasam, ne zivim u Srbiji i ne znam da li ce se to promeniti. Izasao sam jer su me drugari cimali da izadjem, cak mi je jedan i popunio prijavu za ambasadu. Pa eto zbog njih vise, ali tako zelim da se vise ne opterecujem politikom. Ako sledeci budu za 4 godine a ja nisam tu, sigurno necu glasati, a narod dok glasa za pastetu, ulje i brasno nek razglaba kako Srbija treba da se postavi u sukobu velikih sila (gde su obe pokazale u vise navrata kako moze da im puca kurac za nas) .
Korisnikov avatar
By BogdanB
Ucutali ste se odjednom

Nestorović odradio šta je trebao

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By skeske
Otkud da Nestorovic iskoci? Pokupio glasove Dveri i sl? Da mi je samo da dozivim da se SPS ugasi....
  • 1
  • 3776
  • 3777
  • 3778
  • 3779
  • 3780
  • 3818
Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]