Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By The Answer
Ako se čita moj post jasno se vidi da piše fantome koje dovlače, dakle ljudi koji dolaze uz lažno prebivalište samo da bi glasali za SNS, ne svi ljudi iz Republike Srpske. Ko hoće da čita...
By milanezija
The Answer napisao:Ako se čita moj post jasno se vidi da piše fantome koje dovlače, dakle ljudi koji dolaze uz lažno prebivalište samo da bi glasali za SNS, ne svi ljudi iz Republike Srpske. Ko hoće da čita...
Svako čita ono što hoće, zato nam i jeste kako jeste
By milanezija
Valderama napisao:Btw

Milanezija što više ne pišeš na forumu?
Jer mi je dokurčilo Slika
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Sad mi je bio kum iz Republike Srpske i potvrdio mi je ovo što je rekao Mile pre neki dan, ljudi kojima su izvađena dvojna državljanstva u Srbiji nisu ucenjeni, ali iz poštovanja prema onima koji su im oko toga pomogli dolaze da glasaju danas. Organizovano idu autobusi iz Bjeljine, naravno dobijaju koju crvenu i treba da glasaju za nekog za koga im i kažu.

Tako da, neću reći ništa loše za ljude odatle, ali to je stvano trebalo da se nekako spreči, mnogo prilika je propustila opozicija da se pošteno spremi za ove izbore, samim tim što ima toliki broj glasača na spisku to je već poraz. Ali dobro npr. u Bgu su odradili fin posao, nema nekih ljudi koji su prošle godine preminuli na spisku, a moju suprugu su redovno izmenili i stavili da glasa na mojoj opštini iako je prebivalište promenila pre 3 meseca... BG bi bilo dobro da padne
Korisnikov avatar
By The Answer
Dolaze iz Bjeljine (ili nebitno odakle, Kruševca ili Beča), organizovano autobusima, dobiju koju crvenu i glasaju za koga im se kaže, u mestu u kom ne žive... i to je sve sasvim u redu... pa jebote...
  • 1
  • 3775
  • 3776
  • 3777
  • 3778
  • 3779
  • 3818

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]