Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Gaja
hahahha ja sam se te bede otarasio kad sam bio pao ispit! Pikao sam fm2008 sa Sefild junajted i islo mi mnogo dobro, pa sam po ceo dan igrao i ako sam imao ispit kroz 7 dana. Toliko sam bio prsno da sam udarao pesnicom u monitor i pricao sebi da batalim ali dzabe. Sreca u nesreci je da sam imao onaj stari monitor pa mu nije bilo nista :D To je poslednji put da sam igrao jebeni menadzer. Drzao sam ga jos skoro godinu dana ali uspeo sam da ne pocnem da igram jer ako pocnem posle sam gotov. Jebes me ali veca droga nego heroin :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
:lol: :lol:
Mene menadzer nikada nije privlacio da igram,sve te igre na tom fazonu.
Korisnikov avatar
By Jomer
Ja od 2002 ne preskacem menadzer, samo sto u poslednjih par godina sve manje ga igram, ne svidjami se u kom smeru ide FM, 2014 je najgori menadzer koji je izasao, dao sam im fore jos ovaj 2015 ako ne poprave ME i jos neke stvari, idim u penziju
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ja sam poslednje igrao FM12 i ne planiram da uzimam novije verzije. Previliki je to posao, uzmes Wrexham u petoj ligi, pa dok ih dovedes do premijer lige, pa dok nesto znacajno osvojis ode mi pola zivota.
Korisnikov avatar
By Zex88
Jomer napisao:Ja od 2002 ne preskacem menadzer, samo sto u poslednjih par godina sve manje ga igram, ne svidjami se u kom smeru ide FM, 2014 je najgori menadzer koji je izasao, dao sam im fore jos ovaj 2015 ako ne poprave ME i jos neke stvari, idim u penziju
+1000000000
By surda
Meni se nesto ni 2013 nije svidjala, a nisam preskakao 10tak godina. 2014 sam samo probao demo verziju, a ako ne cujem nesto pozitivno o 2015ci necu je ni probati :)
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Jomer napisao:dovidjenja zivote, izasala beta verzija FM2015 :D
Kasno sam sinoc video da je izasla pa dok sam instalirao tj. Skinuo zaspao sam. Ali evo danas odma posle faxa krecem u nove pohode :)
Korisnikov avatar
By Poska
Има неко неки предлог за неку добру пуцњаву, да има мисије да се прелазе? Што се тиче јачине, мало слабију графичку имам(да то је највећи проблем) али ово остало ми је супер, па ако неко има неки предлог?
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Poska napisao:Има неко неки предлог за неку добру пуцњаву, да има мисије да се прелазе? Што се тиче јачине, мало слабију графичку имам(да то је највећи проблем) али ово остало ми је супер, па ако неко има неки предлог?
S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 57

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]