Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jedna od njegovih najjacih pesama. Inace trenutno jedan od najboljih na sceni. N je kraljina.

Kad god sam u bedaku, ova pesma me podigne...

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Jbm ti sunce al se ovaj Dr.J sprdao,a oni kazu LeBron fizicki dominantan...
...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
pre dosta vremena okacio sam ovu pesmu na stari forum i tada dobio prvu pohvalu od mog muzickog gura Texxxa.Secam se i kako je glasila,fazon 'takoe shomy daj taj crnacki beat'.znate onaj osecaj kad vas prvi put neko ozbiljnije(pored 'dobrodosao')registruje na forumu da ste nesto napisali i obrati vam se imenom(nickom).Hvalio me je i hvalio,lozio da sa ubicomtigrova predstavljamo new wave na forumu...uveo me je u forumsku ekipu i dodatno zarazio.Pisi nam cesce i brkovi ti porasli!#dupeuvlakusa.com
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Ne budi na kraj srca. Da ti cika Peja (obozavam da o sebi pricam u III licu, poput Staljina) da jedan ocinski savet..
Zapamti dobro i za uvek - ruzne ribe j*bu se ko zmajevi!
Korisnikov avatar
By Duka85
Yopitsch-Kurz napisao:Ne budi na kraj srca. Da ti cika Peja (obozavam da o sebi pricam u III licu, poput Staljina) da jedan ocinski savet..
Zapamti dobro i za uvek - ruzne ribe j*bu se ko zmajevi!
Male sise dobar sex, ružna riba odličan sex, riba sa kraćom nogom anfakin' bolivbl.

Da budemo jasno može i sa vrh ribom da bude dobro samo treba da prođe vreme da se dobro upoznate, ali obično nama do tada već postane dosadno.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 188
Takmicenja mladjih kategorija

Objavljen spisak za u 20 У20 репрезентација Србиј[…]