Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Kure
Мила мати како овај Хартстон разбија. :clap:

Тек јучех инсталирах на другов наговор (ко зна зашто је то добро можда би ми се огадио да сам га инсталирао раније док је био баговит)...

Ово је лудница, такав згубидан да немам речи... Једна по једна партија и оде дан...

Ко хоће и има воље еве га... https://us.battle.net/account/download/ ... earthstone игра је џабе па ништа не кошта да се проба (сем времена и очињег вида)...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Probao upravo, u sustini mene ovo podseca na Jugi O karte. Jeste solidno zarazno, priznajem.
By bunja95
Negde sam video na netu da nasi spremaju aba 2k 14 i neke kls timove,da li neko zna kada to izlazi ?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Ima li ovde CIV fanatika? Ako ima da li je igrao neko novu ekspanziju za CIV 5? Kakvi su utisci?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Da, da, civilization. Steta, ja sam igrao III, IV i sad igram V, to je igrica zbog koje sam zavoleo istoriju :)
Korisnikov avatar
By Korto Malteze
Karaburac napisao:Da, da, civilization. Steta, ja sam igrao III, IV i sad igram V, to je igrica zbog koje sam zavoleo istoriju :)
I ja sam voleo Civilizaciju-igrao sam je jos na Amigi 500...ali ove zadnje delove nisam isprobao-plasim se da se opet ne zarobim. :)
Korisnikov avatar
By Jomer
pisao sam na svastari kad sam krenuo da igram civilaztion 5, pretvorio sam se u heksagon, steta sto nema neka izmisljena otkrica nego se sa internetom i apoloo programom zavrsili razvijanje
Korisnikov avatar
By Karaburac
Mislis ako izuzmemo Dzinovskog robota koji seje smrt? :D
Korisnikov avatar
By Jomer
mislim :D

skinuo southpark, smor, ne znam kakva je kasnije ali ovo u pocetku je razocaravajuce
  • 1
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 57

Ја стварно не капирам зашто се Саша овако губи.. […]

Gledam sad malo drugu špansku ligu, kakvih […]

Takmicenja mladjih kategorija

Bojdo, da li si ispratio Albert Svajcer? Ja nisam […]