Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By Knofler
I dan danas se podgorickim kuloarima prepricava i pamti najveci preokret u istoriji PES-a u reziji moje malenkosti.
Ortak i ja, max 20 min tekma, on sa Junajtedom ja sa Interom kao i uvijek.
Gejcester u napadu ima trio Tevez-Runi-Kristijano, Vidaru i Rija u odbrani i Edvina na golu.
Gubim na poluvremenu 2:5, a do 60. min nerealnih 2:9!
Ibrahimovic mi skroz zatvoren, Ferdinand ga pojeo. Podjebavaju vec momci, sta je to ko u vaterpolu rezultat. A meni krivo, jos u inat nekih 10 cura u igraoni.
Pukne mi film i izbacim Ibru a ubacim Kruza.
Ostalo je istorija, sa Hulio Dzokerom sam ga potopio, sam Kruz 8 golova dao, sta sam htio radio sam sa njim...sa 40m-gol, slalom ka sesnaestercu-gol, korner-gol, slobodnjak-gol.
Imperator Adrijano je pomogao sa dva projektila.
Kraj meca 14:13 za Knofmajstora, ja urlam kao manijak, skacem, zna svako ko je igrao PES kakve su tu radosti i emocije.
Ovi se krste, kadar nevera zbog moje rasnosti, jos ja u centru paznje a one ribe me gledaju...
Korisnikov avatar
By Lika
Star Trek Online još od početka, u top 5 PvP timova na svijetu već preko godinu dana ;)
U zadnjih 2,3 mjeseca skoro da i ne igram, obaveze, a i žena me malo čudno gledala :character-jason:

Osim toga, veliki fan Civilization serije
Korisnikov avatar
By Antoine
Haris Brkic napisao:Jek neko nasao ispravnu verzili FM2013?
Ja sam skidao 4 verzije i se puknu kada odes na opciju meet your staff.
Svuda je tako druže, čeka se da Skidrow Team izbaci krek. Već su probili sve termine od prethodnih godina, tako da je priča da su im iz Sege platili da oduglovlače.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
SASA BANJAC napisao:Ja sam peglao Super Maria i flipere,i to je to :)
Bukvalno.Eventualno malo Aladin i Lion King :D
Ali pre par godina provalio jos jednu koja u tom rangu-Chicken Invaders.Jebe kevu
a ovo sto ostali forumasi navode kao da citam kineze
Korisnikov avatar
By fanste90
Antoine napisao:
Svuda je tako druže, čeka se da Skidrow Team izbaci krek. Već su probili sve termine od prethodnih godina, tako da je priča da su im iz Sege platili da oduglovlače.
Prvo je trebao da krek da izadje krajem meseca ali izgleda da su nestrpljivi igraci nastavili da ih napu*avaju na forumima,tako da su nezvanicno rekli da je fm2013 za njih zavrsena prica.Iako igram fm od 2005 podrzavam SI ako su potplatili momke da ne urade krek uopste...
By Mexanicar
Jel igra neko World Of Tanks ?Upravo skidam tu igru ...cuo sam da je bas dobra...
Korisnikov avatar
By dzo87
Meni je prastara masina pa uzivam u starim klasicima :D Trenutno po kozna koji put vrtim Diablo 2 :) A Pes kod ortaka na soniju dok ti oci ne dobiju demonsku crvenu boju :)
Korisnikov avatar
By MilosNS
fanste90 napisao:
Antoine napisao:
Prvo je trebao da krek da izadje krajem meseca ali izgleda da su nestrpljivi igraci nastavili da ih napu*avaju na forumima,tako da su nezvanicno rekli da je fm2013 za njih zavrsena prica.Iako igram fm od 2005 podrzavam SI ako su potplatili momke da ne urade krek uopste...
Ne bih da se pravim pametan, ali igram pobozno tu igru jos od 96. godine i od kad je krenuo steam poceo sam da kupujem original. Sacekas do Januara, cena padne na 20-30 eura, platis i uzivas ko covek. Nema nerviranja oko patcha, kreka i ostalih sranja... :naughty:

Inace uz FM koji je upaljen 80% mog vremena za kompom igram LOL i CS :geek:
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
jel ima neko neki pec za pes fali mi zesce me nervira nisu odradjeni trasnferi, skoro da je 12ca :evil:

ja sam odradio transfere, ali ono ipak mi fali borusija pre svega ...
By milanezija
Ja sam skinuo J-league pec. Imas Engleska 1 i 2, Nemacja kao i ostale lige kao u pesu ali licencirane. Sve reprezentacije imaju svoje dresove i grbove.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]