Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Nookie
E ljudi skinuh pre danas manager2014...i vec dvaput mi zabaguje igra na prvoj reprezentativnoj pauzi. Zanima me dal sam skinuo bagovitu verziju ili ili je svaki takav pa moram skidan neki patch??
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Nookie napisao:E ljudi skinuh pre danas manager2014...i vec dvaput mi zabaguje igra na prvoj reprezentativnoj pauzi. Zanima me dal sam skinuo bagovitu verziju ili ili je svaki takav pa moram skidan neki patch??
mislim da je ovo prvo druze... ja iskreno nijednom nisam prosao vise od 2 dana igranja (dva dana u igrici) pa ne mogu da ti kazem, ali ovu verziju koju sam ja skinuo igraju ljudi najnormalnije i proverena je... ako oces mogu da ti sibnem na pp

inace ne mogu da se odlucim za tim koji da uzmem evo vec dugo vremena :P tako da necu igrati verovatno dugo jos dok mi ne klikne ili sine neka munja oko kluba :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Salvatore Guliano napisao:
Nookie napisao:E ljudi skinuh pre danas manager2014...i vec dvaput mi zabaguje igra na prvoj reprezentativnoj pauzi. Zanima me dal sam skinuo bagovitu verziju ili ili je svaki takav pa moram skidan neki patch??
mislim da je ovo prvo druze... ja iskreno nijednom nisam prosao vise od 2 dana igranja (dva dana u igrici) pa ne mogu da ti kazem, ali ovu verziju koju sam ja skinuo igraju ljudi najnormalnije i proverena je... ako oces mogu da ti sibnem na pp

inace ne mogu da se odlucim za tim koji da uzmem evo vec dugo vremena :P tako da necu igrati verovatno dugo jos dok mi ne klikne ili sine neka munja oko kluba :D
pusti pp onda....kakav sam baksuz nasao bi opet neku bagovitu :D
Da ti pomognem malo Leeds united ili Ajax...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Pitam deseti put - da li je moguce da ima ovoliko menadzera a da niko na forumu ne igra Assassin's Creed ?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Zao mi je Yopenzi, ja igram iskljucivo sport i strategije.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopitsch-Kurz napisao:Pitam deseti put - da li je moguce da ima ovoliko menadzera a da niko na forumu ne igra Assassin's Creed ?
Kakva je to igrica?Jel se igra online ili treba neki CD pa da je istaliras.
Evo vidim da je kao neka srednjovekovna borba(ako me you tube ne vara).Opisi je malo mozda je i zaigram :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Trebalo bi mi brdo papira da iscrtam samo skicu o AC serijalu.
Ako iko zeli da proba - neka skida i krece od drugog dela. Prvi je krš, izvorni drugi je keva za pocetak. Drugi deo se odvija u Firenci i Veneciji 'iljadu cetristo i neke. Onda ekspanzije Brotherhood (Rim) i Revelations (Konstantinopolj). Treci deo pokriva americku borbu za nezavisnost, a cetvrti gusare u karipskom arhipelagu. Najjaca prica i gameplay, najjaca grafika i generalno, sasvim najbolja igrica koju sam igrao IKAD.
Jedina koja moze da joj pridje na 4 konjske duzine je S.T.A.L.K.E.R. Call of Pripyat.

Eto, ukratko - ako neko vole RPG...neka samo proba ili neka pogleda gameplay sesije na YT :beer:
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Ja sam AC fan, takođe. Nešto sam igrao na Xboxu, nešto na kompu. Definitivno jedna od najboljih igara ikad i što se mene tiče. Nisam još odigrao Black Flag i trojku do kraja. Inače, djelimično insipirisana knjigom Alamut, slovenačkog pisca Vladimira Bartola.
Meni u rangu sa, mojim omiljenim, Max Payne i Allan Wake serijalima...
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
:clap: Bogu hvala, mislio sam da sam ovde jedini :D

Black flag je, slobodno mogu da kazem, ponajbolja u celom serijalu, bolja i od Brotherhood-a.

A ovaj Alan Wake, survival horror mada online vidim i opise poput psychological thriller game. Sta je to 'leb te jebo...
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Yopitsch-Kurz napisao::clap:
A ovaj Alan Wake, survival horror mada online vidim i opise poput psychological thriller game. Sta je to 'leb te jebo...
:lol: :lol:
Ako si ikad poželio da se nađeš u romanu Stivena Kinga ili filmu rađenom po nekom od njih, a da ti ništa ne bude, e onda je Alan Wake prava stvar za tebe ;)
Odlična igra koju ne znam s čim bih uporedio... Stvarno sjajna. I strašna. Igraj u mraku u sitne sate i više nikad nećeš biti isti :lol:

Moram da dodam da je na mom top 5 još i serijal Call of Juarez
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 57
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]