Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By kosta76
Shomy_lee_jones napisao:@Mutnjo
To ti je dobro pitanje.Secam se da se vrtela dosta za vreme bombardovanja,dobra stvar,nekako setna,vraca u mladost.
O njima nista ne znam,evo sad guglanjem saznah da su grupu cinili Krstic i Saper-Idoli i Kiki Lesandric.
Sad ispada da je njihovo 'Cekaj me',ja bio ubedjen da su Idoli.I 'Nedelja na duhove' je poznata stvar,pojma nisam imao da su i to oni.
Hahaha i 'Lora(Laura)' je ladno njihova...ja mislio Bajaga se sprdao nesto.Snimili album verovatno iz sprednje se udruzili Idoli i Piloti
[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Devedesetih, dok je Vlada Divljan bio u Americi, ova dvojica "demokrata" su napravili taj jedan album. Ne secam se da je Lesandric bio u kombinaciji ali ti verujem, mrzi me da guglam. Mislim da je Misko Plavi iz Pilota bio sa njima. Cak mi se cini da je bio i onaj Zuba basista iz IDola.
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
Wikipedia je to ipak,ne mora da bude tacno.Mogao je Knofi licno da napise taj podatak,a nema Grejva da ga koriguje:))
By kosta76
Soul pevac Sam Cooke je 1963 godine snimio nezaboravnu stvar. Retki veliki pevaci su se usudili da je otpevaju posle njega, usudili su se samo oni pravi. Poslednji koji me odusevio je Trevor Francis iz Istocnog Londona, na audiciji takmicenja The Voice 2013 godine. Potpuno uzivanje
Original:
Fenomenalni Trevor Francis :clap:
Korisnikov avatar
By Lucky
Za dobru muziku je dovoljna i jedna zica na gitari.

Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
dobre stvari momci,dobre.i mi konja za trku imamo
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Shomile :clap: :clap:

Elem:

Korisnikov avatar