Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Jel zna neko nesto o ovoj pesmi i grupi? Ja nista, osim sto je se secam iz detinjstva, a sad sam je slucajno cuo i odusevio se, kao da sam je cuo juce, a nisam sigurno godinama...Znam, sad ce neko da kaze: koristi gugl, ali lepse mi je ovako, da mi neko nesto isprica u par reci :)

[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Mutinjo napisao:Jel zna neko nesto o ovoj pesmi i grupi? Ja nista, osim sto je se secam iz detinjstva, a sad sam je slucajno cuo i odusevio se, kao da sam je cuo juce, a nisam sigurno godinama...Znam, sad ce neko da kaze: koristi gugl, ali lepse mi je ovako, da mi neko nesto isprica u par reci :)

jao bas je lepa pesma cuo sam je nekoliko puta na radiju ili tako nesto... secam je se sto ti kazes iz detinjstva, ali o grupi ne znam nista... ne znam sta misli da moze neko da ti kaze o pesmi... :think: ali evo ... super je :)
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Mutnjo
To ti je dobro pitanje.Secam se da se vrtela dosta za vreme bombardovanja,dobra stvar,nekako setna,vraca u mladost.
O njima nista ne znam,evo sad guglanjem saznah da su grupu cinili Krstic i Saper-Idoli i Kiki Lesandric.
Sad ispada da je njihovo 'Cekaj me',ja bio ubedjen da su Idoli.I 'Nedelja na duhove' je poznata stvar,pojma nisam imao da su i to oni.
Hahaha i 'Lora(Laura)' je ladno njihova...ja mislio Bajaga se sprdao nesto.Snimili album verovatno iz sprednje se udruzili Idoli i Piloti
By kosta76
@zola...Ne znam da li si cuo ovu verziju od Džuliet Sims?
Devojka je Dženis Džoplin 21 veka :D
Korisnikov avatar
By zola
kosta76 napisao:@zola...Ne znam da li si cuo ovu verziju od Džuliet Sims?
Devojka je Dženis Džoplin 21 veka :D
Koliko mi je spor net, otelio sam se dok je ucitao pesmu. Dobro peva riba, ali nema neki upecatljiv vokal poput Dzenis

Ova pesma izuva
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Shomy_lee_jones napisao:[BBvideo 560,340][/BBvideo]
Sta je ovo sad. Jesam ti reko samo Floyd da slusas?
Korisnikov avatar
By Lika
Posljednji pozdrav mom ujaku Jovanu, zbog kojega ću voljeti Partizan dok sam živ!

Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@Lika
Moje saucesce.Nek pociva u miru
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 188
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]