Mesto za sve nekošarkaške diskusije
By Master
E, ljudi, ako je neko ljubitelj kvalitetnih domacih vina (i rakija) neka mi se javi u pp... Ako je "zloupotreba" teme, obrisite post (u nadi da ce neko videti pre nego li bude obrisan :-D ).
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Sećam se kako sam se čudio kada u Lost in translation Bill Murray reklamira japanski whisky. Sećate se, "for relaxing times, make it Suntory time" :) :
Slika
Znam da sam pomislio, e jebeš ga, japanski whisky... Tek sam kasnije, tupavac, saznao da Japanci vladaju tim tržištem i da su uveliko nadmašili Škote.
I jutros baš čitam za ovaj tajvanski. Kud ide ovaj svet...

Uzgred, u subotu mi stigoše dve litre domaćeg bračkog plavca. Nektar.
Korisnikov avatar
By Lika
Master napisao:E, ljudi, ako je neko ljubitelj kvalitetnih domacih vina (i rakija) neka mi se javi u pp... Ako je "zloupotreba" teme, obrisite post (u nadi da ce neko videti pre nego li bude obrisan :-D ).
Ako ih radiš sam, onda slobodno piši o tome. Ako samo dilaš, onda neka ide preko pp-a.
By Master
Lika napisao:
Master napisao:E, ljudi, ako je neko ljubitelj kvalitetnih domacih vina (i rakija) neka mi se javi u pp... Ako je "zloupotreba" teme, obrisite post (u nadi da ce neko videti pre nego li bude obrisan :-D ).
Ako ih radiš sam, onda slobodno piši o tome. Ako samo dilaš, onda neka ide preko pp-a.
Sam, sam... Sopstvena proizvodnja, sa sopstvenih zasada. Tamjanika je ono sto je svakako preporucujem, ko je ljubitelj muskatnih varijanti. Ona mi je favorit, premda imam i drugih vina, ali uz svaku utakmicu pogine oko 0,3-0,5 l, bezazlena varijanta, a uzitak fantastican. Nego necu ovde da smaram sa nekim marketingom, ali eto, ako nekog interesuje neka se javi u pp.
Promotivno-propagandni materijal?

Ne vredi ništa suva reč bez probne vožnje.
By Master
Yopitsch-Kurz napisao:

Salji adresu u inbox, stize flajka za probu...
Master napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:

Salji adresu u inbox, stize flajka za probu...
Moze i meni ?
kad je dzabe i sirce je slatko [GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
By Master
Moze, ali da povuces rec za ovo "sirce"... :-) Imate pravo na flasu za probu, samo se izjasnite jeste li ljubitelj belog, crvenog (sto nas narod kaze "crnog") ili roze vina. Od belih imam cistu tamjaniku, i kupazu- rizling italijanski sa 20% tamjanike (sto je idealna varijanta za spricer), crno je kupaza kaberne sovinjona, merloa i prokupca, a roze je kombinacija vise vrsti (rizling, bela smederevka, plovdina i prokuac).
By horog
Master napisao:Moze, ali da povuces rec za ovo "sirce"... :-) Imate pravo na flasu za probu, samo se izjasnite jeste li ljubitelj belog, crvenog (sto nas narod kaze "crnog") ili roze vina. Od belih imam cistu tamjaniku, i kupazu- rizling italijanski sa 20% tamjanike (sto je idealna varijanta za spricer), crno je kupaza kaberne sovinjona, merloa i prokupca, a roze je kombinacija vise vrsti (rizling, bela smederevka, plovdina i prokuac).
Да чујемо дегустаторе па ћемо да се јавимо.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]